Βασίλειος Κωστέτσος: «Μη συγκρίνουμε τα Γλυκά Νερά με την Κω, δεν βιάζουν και δεν σκοτώνουν όλοι για τον ίδιο λόγο»

Καινούργιου Κωστέτσος

Ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου με τις δηλώσεις του γνωστού σχεδιαστή - "Λάθος όλο".

Ο Βασίλειος Κωστέτσος προκάλεσε αντιδράσεις το βράδυ της Δευτέρας με την ανάρτησή του στο Instagram σχετικά με το έγκλημα στην Κω. Ο γνωστός σχεδιαστής ξέσπασε με αφορμή τη στυγερή δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, κάνοντας λόγο για «αλλόθρησκους απάνθρωπους» και «πεινασμένους, στερημένους στο σεξ».

«Λυπάμαι και ντρέπομαι για αυτό το όμορφο κορίτσι που δολοφονήθηκε στο άνθος της από αλλόθρησκους απάνθρωπους… «ανθρώπους»! Στην πατρίδα μας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Τον γνωστό σχεδιαστή μόδας συνάντησε η κάμερα του Super Κατερίνα και η ρεπόρτερ Μένια Κούκου, όπου επανήλθε με νέες δηλώσεις για το ειδεχθές έγκλημα στην Κω.

«Θέλουμε δε θέλουμε, αυτοί οι άνθρωποι έχουν μία άλλη θρησκεία. Η θρησκεία αυτή βλέπει τελείως διαφορετικά τη γυναίκα απ’ ό,τι εμείς οι Χριστιανοί», ανέφερε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

«Κάποιος ο οποίος έχει μεγαλώσει στερημένα, άγρια και δεν υπολογίζει είναι πιο επικίνδυνο απ’ ό,τι ένας Χριστιανός, Έλληνας, Ευρωπαίος. Είναι τελείως διαφορετικά. Τώρα αν ο άλλος έχει βλάβη στον εγκέφαλο, είναι τελείως διαφορετικό», επισημαίνει αμέσως μετά.

«Μου έγραψαν πολλοί ότι έχουμε και Έλληνες που βιάζουν και γυναικοκτονούν, όπως η υπόθεση του Μπάμπη (Αναγνωστόπουλου). Μη συγκρίνουμε, είναι ασύγκριτα. Η υπόθεση του πιλότου ήταν μία τελείως διαφορετική ιστορία. Δε σημαίνει ότι όποιος βιάζει ή σκοτώνει το κάνει για τον ίδιο λόγο», καταλήγει ο Βασίλειος Κωστέτσος επί του θέματος.

Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να διαχωρίσει τη θέση της με την τοποθέτηση του γνωστού σχεδιαστή μόδας, διευκρινίζοντας: «Όχι, όχι. Όποιος σκοτώνει, σκοτώνει και όποιος βιάζει, βιάζει. Διαφωνώ κάθετα με τον Βασίλειο. Λάθος όλο».