Βασίλειος Κωστέτσος: Πρωτοφανές ξέσπασμα για το έγκλημα στην Κω – «Δολοφονήθηκε από αλλόθρησκους απάνθρωπους»

Βασίλειος Κωστέτσος

"Η ομορφιά, η ανθρώπινη ζωή στραγγαλίζεται και δολοφονείται από πεινασμένους και στερημένους στο σεξ", γράφει ο Βασίλειος Κωστέτσος για τη 27χρονη Αναστάζια.

Την αγανάκτησή του σχετικά με το φρικτό έγκλημα στην Κω εξέφρασε ο Βασίλειος Κωστέτσος. Ο γνωστός σχεδιαστής, που δεν τον έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες εκφράσεις οργής, προχώρησε σε ένα πρωτοφανούς έντασης post μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τη στυγερή δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια.

«Δυστυχώς είναι αλήθεια! Πως ο μεγαλύτερος φόβος! Η αλήθεια που γνωρίζουμε αλλά δεν θέλουμε να είναι αλήθεια! Πως η ομορφιά η ανθρώπινη ζωή στραγγαλίζεται δολοφονείται από απολίτιστους… ανθρώπους! Πεινασμένους και στερημένους στο σεξ!», γράφει χαρακτηριστικά ο Βασίλειος Κωστέτσος.

«Που η φιλοξενία και η στέγη που τους χαρίζεται είναι επικίνδυνη για τους ίδιους που την προσφέρουν απλόχερα στον βωμό της ανθρώπινης αλληλεγγύης! Λυπάμαι και ντρέπομαι για αυτό το όμορφο κορίτσι που δολοφονήθηκε στο άνθος της από αλλόθρησκους απάνθρωπους….. «ανθρώπους»! Στην πατρίδα μας!», καταλήγει ο γνωστός σχεδιαστής για την ειδεχθή υπόθεση.

Βασίλειος Κωστέτσος