Τζένη Μπαλατσινού: «Ο Βασίλης μπήκε στη ζωή μου ξαφνικά! Υπήρξε μια περίοδος…»

Τζένη Μπαλατσινού

«Ξέραμε ότι μαθευτεί! Κι εκείνος είναι επώνυμος και ψηλός, δεν κρύβεται!».

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού ανεβαίνουν σε λίγες μέρες τα σκαλιά της εκκλησίας. Για τη γνωριμία τους, τη σχέση τους, τον χωρισμό, την επανένωση και τελικά τον γάμο του μίλησε η παρουσιάστρια στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη.

«Με τον Βασίλη γνωριστήκαμε στο πλατό της εκπομπής, μπήκε στη ζωή μου ξαφνικά και μόνιμα. Ένιωσα μια πολύ μεγάλη οικειότητα και γλύκα. Ξέραμε ότι μαθευτεί… Κι εκείνος είναι επώνυμος και ψηλός, δεν κρύβεται! Θα ήταν αστείο να μας τρόμαζε, το περιμέναμε. Εγώ είχα ενημερώσει τα παιδιά μου.

Στην αρχή δεν μας τρόμαξε, μετά όμως μας τρόμαξε, κι εμένα κι εκείνον. Υπήρξε μια περίοδος τεσσάρων μηνών που πήραμε τις αποστάσεις μας γιατί φοβηθήκαμε τη δημοσιότητα. Όταν ανακοίνωσα στα παιδιά μου ότι θα παντρευτώ, χάρηκαν», είπε αρχικά η Τζένη Μπαλατσίνου.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει στα σχέδιά της ένα τέταρτο παιδί, απάντησε: «Ότι φέρει ο θεός και το σύμπαν. Όχι, δεν το έχω αποκλείσει. Τίποτα δεν μπορείς να αποκλείσεις στη ζωή και θεωρώ ότι όσες φορές έχουμε πει όχι, έχει έρθει κάτι να μας διαψεύσει. Οπότε, εγώ αυτό έχω πια μάθει. Δεν δίνω συμβουλές και δεν αποκλείω τίποτα».

Δείτε όλα όσα είπε η Τζένη Μπαλατσινού…

Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου! «Ο Βασίλης Κικίλιας είναι ο άνθρωπος μου, είναι ο άντρας μου!»