Τζένη Μπαλατσινού: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου! «Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπος μου, είναι ο άντρας μου!»

Τζένη Μπαλατσινού

"Έχω αγωνία να ολοκληρώσω τις δουλειές που πρέπει να γίνουν μέχρι την ημέρα του γάμου!"

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε, η Τζένη Μπαλατσινού, στο «Πρωινό» και στην Αφροδίτη Γραμμέλη. Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Βασίλη Κικίλια και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες του επικείμενου γάμου της. Επίσης, μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για τον αγαπημένο της.

«Δεν έχω σταματήσει να εκπαιδεύομαι και γενικά ο στόχος στη ζωή μου είναι να μάθω όσα πιο πολλά μπορώ! Μετά το “Εκπαιδεύοντας την Τζένη” θα κάνω τηλεόραση ανάλογα με τις συνθήκες και το concept. Θεωρώ ότι δεν μπορώ να υπηρετήσω τα πάντα στην τηλεόραση, εγώ την τηλεόραση τη βιώνω ως τουρίστρια.Έχω αγωνία να ολοκληρώσω τις δουλειές που πρέπει να γίνουν μέχρι την ημέρα του γάμου. Έχω δημιουργικό άγχος και την έννοια που έχουμε με τον Βασίλη να είναι όλοι οι άνθρωποι μας εκείνη την ημέρα καλά και άνετα. Μετά τις 5 Ιουνίου θα κάνω ολοκληρωμένες πρόβες για το νυφικό και θα είμαι έτοιμη, προς το παρόν δεν είμαι. Το νυφικό είναι πολύ απλό, είναι μια πολύ όμορφη δημιουργία των Zeus & Dione.

Η τελετή θα είναι λιτή, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βιώσουμε το μυστήριο, να νιώσουμε την κατάνυξη και την ευλογία.  Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπος μου, είναι ο άντρας μου. Δεν το σκέφτεται μόνος του. Όλα αυτά πράγματα είναι προσωπικά. Ότι είναι να γίνει θα γίνει και ότι φέρει ο θεός. Από εκεί και πέρα αυτό που έχει σημασία είναι ότι είμαστε πολύ υποστηρικτικοί ο ένας προς τον άλλον και θεωρώ ότι από μια ηλικία και μετά αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η συντροφικότητα και η καλή επικοινωνία. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να κοιτάς τον άλλον στα μάτια, να τον παίρνεις αγκαλιά το βράδυ πριν κοιμηθείς και να νιώθεις ότι ανήκεις εκεί!»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!