Τραϊάνα Ανανία: «Καμία φορά βρωμάω» – Ανδρέας Μικρούτσικος: «Εγώ είπα τι μου έχουν πει, έχει συμπεριφορά που ενοχλεί»

Τραϊάνα Ανανία

"Εγώ δεν έρχομαι σαν καρφί, είπα ότι μιλάς για συμπεριφορές περίεργες όταν απλοί εργαζόμενοι σε κατηγορούν για αυτό" σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η Τραϊάνα Ανανία απάντησε στον Ανδρέα Μικρούτσικο μετά από όσα δήλωσε ο ίδιος για το πρόσωπό της.

Ανδρέας Μικρούτσικος «κόλαφος» για Τραϊάνα Ανανία: «Υπάρχουν απλοί εργαζόμενοι που δεν θέλουν να τη βλέπουν»

«Δεν έχω πρόβλημα. Κι εγώ μπορεί να μη θέλω να βλέπω κάποιους άλλους. Ο καθένας με τις επιλογές του και τις προτιμήσεις του. Τα φιλιά μου» είπε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία για την ανάρτηση που ανέβασε στα social media για το γεγονός και συνέχισε όταν ο Δημήτρης Κόκοτας ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με την ίδια στο J2US: «Καμία φορά βρωμάω».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε από τη μεριά του: «Είναι μία πολύ μετρημένη απάντηση. Δεν ρίχνει λάδι στη φωτιά κι αυτό το εκτιμώ γιατί θα μπορούσε να το δει ως εφαλτήριο για να βγάλει θέμα ή κάποια πολεμική. Εγώ είπα τι μου έχουν πει. Μου έχουν μιλήσει πάρα πολλοί εργαζόμενοι και σήμερα περισσότεροι μου μίλησαν από το J2US. Εγώ δεν έρχομαι σαν καρφί, είπα ότι μιλάς για συμπεριφορές περίεργες όταν απλοί εργαζόμενοι σε κατηγορούν για αυτό.

Η ίδια είπε, ναι, έχω υπάρξει τοξική. Όταν σε πιάνει απλός εργαζόμενος και σου το λέει, τι να έχει με την κ. Ανανία. Δεν μου το είπε ένας αλλά όλοι. Άρα, έχει μία συμπεριφορά που ενοχλεί… Θα μου επιτρέψετε τις συγκεκριμένες συμπεριφορές να μην τις αναφέρω».