Ανδρέας Μικρούτσικος «κόλαφος» για Τραϊάνα Ανανία: «Υπάρχουν απλοί εργαζόμενοι που δεν θέλουν να τη βλέπουν»

Ανδρέας Μικρούτσικος

"Εάν εγώ είμαι δυστροπάτζα, πάω να βρω τον Κιμούλη, τον τζαρτζάρω, στέκομαι στα νύχια και είμαι τοξικός απέναντί του, θα αντιμετωπίσω έναν Κιμούλη πάρα πολύ αυστηρό".

Την άποψή του για την Τραϊάνα Ανανία εξέφρασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα. Ο γνωστός παρουσιαστής, με αφορμή τις δηλώσεις της ηθοποιού για την εμπειρία της από τη συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη, αποκάλυψε πως υπάρχουν απλοί εργαζόμενοι του χώρου που του έχουν μεταφέρει τη χειρότερη γνώμη για εκείνην.

«Τη συγκεκριμένη ηθοποιό εγώ δεν τη γνώριζα, την έμαθα από εδώ μέσα και μάλιστα έχει έρθει καλεσμένη δύο φορές, υπάρχουν άνθρωποι, απλοί εργαζόμενοι που δεν θέλουν να τη βλέπουν», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Αν εγώ είμαι «δυστροπάτζα», μπορεί να λέω ότι δεν θέλω να το θυμάμαι. Ρώτα τους ανθρώπους του χώρου και θα πάρεις μόνο μία απάντηση και το λέω για να δούμε πώς αντιλαμβάνονται μερικοί άνθρωποι τον ρόλο τους σε σχέση με τους συνεργάτες του», τόνισε αμέσως μετά ο παρουσιαστής κατά της νεαρής ηθοποιού.

«Αυτή τη στιγμή μου λες ότι λέω ψέματα; Θα σου φέρω στο διάλειμμα δέκα ανθρώπους, όχι έναν. Αν το θεωρείς αντιδεοντολογικό, παίρνω εγώ την ευθύνη αλλά είναι αλήθεια!», αντέδρασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όταν η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να υπερασπιστεί την Τραϊάνα Ανανία.

«Έχει έρθει δύο φορές καλεσμένη. Μετά την πρώτη φορά συζητιόταν συνεχώς και μετά τη δεύτερη φορά ήθελαν να αλλάξουν χώρο οι άνθρωποι. Αφήστε με, ξέρω τι λέω! Υπάρχουν και επιθετικοί προσδιορισμοί που δεν θα τους πω!», συνέχισε την τοποθέτησή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Αυτό που εξηγώ είναι ότι, εάν πάω εγώ να βρω τον Κιμούλη, τον τζαρτζάρω, στέκομαι στα νύχια και είμαι τοξικός απέναντί του, θα αντιμετωπίσω έναν Κιμούλη πάρα πολύ αυστηρό. Αν πάω με σεβασμό, θα δω έναν Κιμούλη που θα είναι ευεργετική βροχή. Τα είπα όλα. Εγώ ψέματα εδώ πέρα δεν λέω!», έκλεισε την τοποθέτησή του για την Τραϊάνα Ανανία ο Ανδρέας Μικρούτσικος.