Τραϊάνα Ανανία για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν θέλω καν να θυμάμαι τη συνεργασία μας, δεν με αφορά καθόλου»

Τραϊάνα Ανανία

"Κι εμένα μπορεί η μάνα μου να με υποστηρίζει και όλη η Ελλάδα να με βρίζει", σχολιάζει η νεαρή ηθοποιός.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε η Τραϊάνα Ανανία. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για την περίοδο της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κιμούλη, ξεκαθαρίζοντας πως πρόκειται για κάτι που δεν θέλει καθόλου να θυμάται.

«Αν είναι ένας άνθρωπος που τον υποστηρίζει, ο ένας άνθρωπος – καλώς ή κακώς – δεν φτάνει. Κι εμένα μπορεί η μάνα μου να με υποστηρίζει και όλη η Ελλάδα να με βρίζει», ανέφερε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία, σχολιάζοντας όσα είπε η Σοφία Βογιατζάκη το περασμένο Σαββατοκύριακο στο «I Love ΣουΚού».

«Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλο αυτό το ανθρωποφαγικό. Δεν εκτιμώ καθόλου τους ανθρώπους που βγήκαν και το έκαναν αυτό. Η πρόθεση αυτών που βγήκαν δεν μου είναι καθαρή», είχε τονίσει μεταξύ άλλων η Σοφία Βογιατζάκη για τον Γιώργο Κιμούλη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Σε ερώτηση για τη θεατρική της συνύπαρξη με τον Γιώργο Κιμούλη, η Τραϊάνα Ανανία απαντά: «Δεν θέλω καν να θυμάμαι εκείνη την ώρα. Δεν με αφορά καθόλου».

Στο ίδιο απόσπασμα από την εκπομπή Super Κατερίνα για το θέμα μίλησαν εκτός από την Τραϊάνα Ανανία και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τη Σοφία Παυλίδου. Η μεν πρώτη αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, ενώ η δεύτερη ξεκαθάρισε πως είναι πάντοτε με την πλευρά των θυμάτων, όμως περιμένει την τελική εκδίκαση της υπόθεσης.

Αμέσως μετά την τοποθέτηση των ηθοποιών, τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, προχωρώντας σε μία πρωτοφανή επίθεση απέναντι στην Τραϊάνα Ανανία, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον χαρακτήρα και την επαγγελματική της συμπεριφορά.