Τον Οκτώβριο η πρεμιέρα της Άννας Βίσση στον Alpha

Διαβάστε: Την επίσημη ανακοίνωση του Alpha

Όπως είχε γράψει το zappIT πριν μερικές εβδομάδες, το κανάλι της Κάντζας σχεδίαζε να βάλει στον πάγο το ριάλιτι με τη ζωή της, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, στον ALPHA  είχαν δημιουργηθεί δύο στρατόπεδα: ένα που υποστηρίζε ότι πρόκειται για την Άννα Βίσση και ότι από μόνο του αυτό έχει ενδιαφέρον ως τηλεοπτικό προϊόν, ενώ το άλλο θεωρούσε ότι πρέπει η πρωταγωνίστρια να βγαίνει πιο …τσαλακωμένη και με περισσότερα ριάλιτι στοιχεία.

Στην πορεία, φάνηκε πως ξεπεράστηκαν τα προβλήματα και οι υπεύθυνοι του ALPHA ανακοίνωσαν επίσημα σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους ότι η πρεμιέρα της εκπομπής με τη ζωή της δημοφιλούς καλλιτέχνιδας θα γινόταν την Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 10 το βράδυ.
 
Πριν από λίγο, ο Alpha έστειλε δελτίο τύπου που έγραφε:

«Την έχετε ζήσει πάνω στη σκηνή, έχετε χιλιοπαίξει τα CD της, σιγοψιθυρίζετε τα τραγούδια της. Πόσα όμως ξέρετε για την Άννα; Τον Οκτώβριο του 2011, συντονιστείτε στον Alpha και αποκτήστε ένα backstage pass στις πιο ιδιαίτερες στιγμές της καριέρας και της προσωπικής της ζωής.

Η πολυαναμενόμενη νέα εκπομπή, θα αποτελέσει έναν από τους ισχυρούς πόλους του προγράμματος του Alpha για την τηλεοπτική περίοδο 2011//12. Παρά τις αρχικές συζητήσεις για έναρξη της εκπομπής την Άνοιξη του 2011, αποφασίστηκε τελικά η μετάθεση της πρεμιέρας για το Φθινόπωρο, καθώς έτσι ισχυροποιείται το πρόγραμμα του σταθμού για τη νέα σεζόν, αλλά και δίνεται η δυνατότητα να συμπεριληφθεί υλικό από τη συναρπαστική καλοκαιρινή περιοδεία της Άννας Βίσση στην Αμερική, προσθέτοντας νέα επεισόδια στα ήδη υπάρχοντα».

Στο δελτίο τύπου συμπεριλαμβάνεται και δήλωση του Διευθύνοντα Σύμβουλου του Alpha, Christoph Mainusch: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα, καθώς και με τη συνεργασία μας με την Άννα Βίσση και την ομάδα της. Τόσο η Άννα όσο κι εγώ ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε στους Έλληνες τηλεθεατές τη νέα εκπομπή».

Με αυτή την ανακοίνωση φαίνεται ότι μπαίνει ένα τέλος στα σενάρια για την πρεμιέρα της Άννας, τουλάχιστον για την ώρα.