Η Άννα Βίσση και τα…δύσκολα!

Διαβάστε λεπτομέρειες για το show της που έρχεται στις οθόνες μας

Προς το παρόν όμως «όλα καλά» αφού μετά από πολλές περιπέτειες άναψε το πράσινο φως και η Άννα Βίσση έρχεται στις οθόνες μας…

Ορισμένα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί για το «Άννα Βίσση-Όσο έχω φωνή» ξεπεράστηκαν κι οι υπεύθυνοι του ALPHA ανακοίνωσαν επίσημα στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους την πρεμιέρα της εκπομπής με τη ζωή της δημοφιλούς καλλιτέχνιδας.

Έτσι, την Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 10 το βράδυ Άννα Βίσση δίνει στους τηλεθεατές ένα backstage pass στις πιο ιδιαίτερες στιγμές της καριέρας και της προσωπικής της ζωής. Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση θα παρακολουθήσουμε τους διαφορετικούς ρόλους της καθημερινότητάς της απόλυτης ελληνίδας σταρ: της κόρης, της μάνας, της φίλης.

Ήδη έχουν παραδοθεί στον ALPHA τα δύο πρώτα επεισόδια και όπως μας είπε ο Κριστόφ Μάινους, διευθύνων σύμβουλος του ALPHA MEDIA GROUP είναι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τους τηλεθεατές.

Βέβαια, να παρατηρήσουμε ότι τη ρίχνουν… στα δύσκολα καθώς τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα στο MEGA θα προβάλλεται η σειρά «50-50» που είναι γνωστό ότι χτυπά υψηλές τηλεθεάσεις. Αλλά στα τόσα χρόνια παρουσίας η Άννα Βίσση έχει αποδείξει ότι ξέρει να μάχεται, οπότε θεωρείται σίγουρο ότι η μάχη της τηλεθέασης θα είναι σκληρή.

Μάλιστα, να προσθέσουμε ότι τα γυρίσματα που έχουν πραγματοποιηθεί φτάνουν για… είκοσι εκπομπές αλλά ο ALPHA δεν σκοπεύει να το… ξεχειλώσει και θα προβάλλει το πολύ δέκα με δώδεκα επεισόδια, όπως ήταν και ο αρχικός προγραμματισμός τους.

Γρηγόρης Μελάς