Το My Style Rocks επιστρέφει με… καρφιά στην πρεμιέρα – «Μην είσαι γλωσσού»

My Style Rocks

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεσπαθώνει με το "καλησπέρα" στο My Style Rocks!

Στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα επιστρέφει, άκρως ανανεωμένο, το My Style Rocks το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρεθεί αυτή τη φορά η Κατερίνα Καραβάτου ενώ στην κριτική επιτροπή θα λάβουν θέση ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Κάθε μέρα για τις διαγωνιζόμενες του ριάλιτι μόδας θα είναι και μία νέα πρόκληση αφού θα πρέπει να επιμελούνται τις εμφανίσεις τους, σύμφωνα με διαφορετικά concept. Στο τέλος του κάθε κύκλου εμφανίσεων θα παρακολουθούμε το gala του My Style Rocks, που αποτελεί και τη μεγαλύτερη πρόκληση της διαδικασίας. Εκεί θα αναδεικνύεται η νικήτρια του κύκλου, που θα κερδίζει το έπαθλο των 2.500 ευρώ και θα αποχωρεί η παίκτρια με τη χαμηλότερη βαθμολογία.

Όπως παρακολουθούμε, δε, στο τρέιλερ για το πρώτο επεισόδιο, τόσο οι διαγωνιζόμενες όσο και η νέα κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας έρχονται με… αιχμηρές διαθέσης στη μικρή μας οθόνη. «Θα μου την λες όταν ολοκληρώνω κατ’ αρχάς. Μην είσαι γλωσσού» ακούγεται να τονίζει, μεταξύ άλλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προς μία διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

Το My Style Rocks επιστρέφει και αναμένεται να φέρει άλλον… τηλεοπτικό αέρα!