Το Breakfast@star απαντά σε Σίσσυ Χρηστίδου και Νίκο Συρίγο: «Άλλο το πέσιμο, άλλο το backstage»

Breakfast@star

Δείτε όλα όσα είπαν στον αέρα του Breakfast@star.

Για τις καταγγελίες που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου, σχετικά με το backstage θέμα που ήθελαν να κάνουν στο γάμο του Πάνου Μουζουράκη, συζήτησαν σήμερα στον αέρα του Breakfast@star.

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου

«Η ιδέα που είχε το «Χαμογέλα και πάλι» ήταν πρωτότυπη και διαφορετική. Οι αρχισυντάκτες γνωρίζονται μεταξύ τους, και οι δημοσιογράφοι… Δεν θα έπρεπε να πάρει και να ενημερώσει; Είναι άλλο το backstage και άλλο το πέσιμο. Δεν θα μπορούσαν να πάρουν μια άδεια τυπική, να πουν ότι “θα έρθει μια δημοσιογράφος δική μας να κάνει ένα backstage, υπάρχει θέμα; Έχετε πρόβλημα;”. Αν έχει συμβεί αυτό, δεν ξέρουμε, υπάρχει μια γκρίζα ζώνη, εμείς υποθέσεις κάνουμε», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε ΕΔΩ όσα ειπώθηκαν στο Open Weekend

Η Λιλή Πυράκη είπε από την πλευρά της: «Ξέρουμε όλοι ότι για να κάνεις ένα backstage οπουδήποτε, το συζητάμε με τους εμπλεκόμενους».

Ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε επίσης: «Για παράδειγμα, αν θέλουμε να πάμε σε ένα θέατρο και μας αρέσει ως ιδέα να δούμε το παρασκήνιο, δεν μπορούμε να πάρουμε μια κάμερα και να πάμε στα καμαρίνια και να τραβάμε τι γίνεται, αυτό θέλει μια άλλη άδεια».

Η Μαίρη Αργυριάδου πρόσθεσε: «Εκεί το χάσανε! Είχαν μια ωραία ιδέα, που ήταν ένα ωραίο μικροριάλιτι, θα είναι σαν να μην είμαστε, αλλά θα είμαστε στο γάμο με έναν τρόπο. Ήταν έξυπνη ιδέα και τους το δίνω.  Αλλά έπρεπε η αρχισυντάκτρια να πάρει ένα τηλέφωνο τους άλλους συναδέλφους αρχισυντάκτες. Επειδή είδα ότι θύμωσε ο κύριος Συρίγος, ο αγαπημένος συνάδελφος, να τονίσω ότι άλλο το πέσιμο, άλλο το backstage».

Ο Ετεοκλής Παύλου είπε κλείνοντας: «Οι δημοσιογράφοι πήγαν να καλύψουν ένα θέμα, δεν πήγαν για να γίνουν θέμα».

Στον αέρα της εκπομπής έπαιξαν και τα όσα είπε η Νάνσυ Αντωνίου στον Sfera: «Σε καμία περίπτωση δεν είναι ωραίο να κάνεις bullying ή να μιλήσεις άσχημα σε κανέναν συνάδελφο. Όλοι κάνουμε την ίδια δουλειά. Από την άλλη, όμως, δεν θεωρώ και πολύ ωραίο να σηκώσεις την κάμερα και να γράψεις τους συναδέλφους σου, οι οποίοι ούτε ξέρεις αν γουστάρουν να πάνε εκεί πέρα που πάνε. Ούτε ξέρεις αν θέλουν να φανεί το πρόσωπό τους, ο οπερατέρ, ο ηχολήπτης, ο ρεπόρτερ. Το ντύσιμό τους, η κούρασή τους. Είναι σαν να μου λες ότι πας να κάνεις πλάκα με τη δουλειά του άλλου».