«Τη θέση μου στο Survivor πήρε ο Ηλίας Μπόγδανος»

Survivor

«Στεναχωρήθηκα που δεν μπήκα στο Survivor, ήμουν από τους πρώτους που θα έμπαιναν».

Στο Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη ο Αλκιβιάδης Αϊβάζης. Ο ίδιος μίλησε για το νέο ραντεβού που έκανε για το φετινό MasterChef, ενώ αποκάλυψε πως είχε υπογράψει για το προηγούμενο Survivor, αλλά τελευταία στιγμή δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

«Μετά από πάρα πολύ καιρό κατόρθωσα να κάνω ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη όπως ακριβώς το θέλω, μια ιταλική ταβέρνα. Στο MasterChef είχα περάσει στους 50 και θα έμπαιναν 22 στο σπίτι. Αλλά τότε λόγω κάποιων άσχημων συνθηκών που υπήρχαν τότε από πλευράς μου και μιας νομοθεσίας που υπήρχε, δεν μπόρεσα να μπω μέσα στο σπίτι, δυστυχώς. Έκανα ραντεβού για το φετινό MasterChef, θέλω να μπω», είπε αρχικά ο Αλκιβιάδης Αϊβάζης.

Ο Αλκιβιάδης Αϊβάζης είπε στη συνέχεια για το Survivor: «Είχα υπογράψει για να μπω στο Survivor. Έκανα μια πολύ σοβαρή επέμβαση τον προηγούμενο Ιούνιο, καθώς διαγνώστηκα με ανεύρυσμα. Χρωστάω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή του Survivor.

Με πήραν, έκανα τις εξετάσεις κανονικά, κατέβηκα κάτω στην Αθήνα, υπέγραψα, έδωσαν το IBAN του λογαριασμού μου, σχεδόν μπήκα στο αεροπλάνο και δεν μπήκα ποτέ. Δεν μπόρεσαν να με ασφαλίσουν, ήταν πάρα πολύ νωρίς. Στεναχωρήθηκα που δεν μπήκα, ήμουν από τους πρώτους που θα έμπαιναν. Τη θέση μου στο Survivor την πήρε ο Ηλίας Μπόγδανος ή ο Γαλακτερός».