Θοδωρής Μαραντίνης για Χρηστίδου: «Γι’ αυτό βγήκα και μίλησα δημόσια, δεν το μετανιώνω»

Θοδωρής Μαραντίνης

«Ήταν δύσκολο που κατέθεσαν τα παιδιά στο δικαστήριο», λέει ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95.1 και τον Τάσο Ριζόπουλο έδωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για το διαζύγιο και τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου.

«Άρχισε να ξεφεύγει η κατάσταση με το διαζύγιο, άρχισε να υπάρχει μια μεγάλη παραφιλολογία, τυχαία; Δεν ξέρω! Ενώ προσπαθούσα να μην ασχολούμαι με το θέμα, κι αν πρέπει να αναφερθώ, να αναφερθώ στα θετικά και τα όμορφα. Όλο αυτό κάποια στιγμή άρχισε να με καταβάλλει και να επισκιάζει άλλα πράγματα.

Κι επειδή θεώρησα ότι αυτό προσβάλλει εμένα προσωπικά και επαγγελματικά και ενδεχομένως να φτάνει σε σημείο να επηρεάζει και τα παιδιά, θεώρησα ότι πρέπει να βγω και να πω κάποια πράγματα. Έκρινα, και δεν το έχω μετανιώσει, απαραίτητο ότι πρέπει να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε στη συνέχεια: «Για να φτάσει στο σημείο ένας άνθρωπος να πάει τον άλλον στο δικαστήριο και μετά να πρέπει να τοποθετηθεί δημόσια, σημαίνει ότι προσπαθήσαμε, αλλά δεν πέτυχε. Δεν μπορεί να γίνει άλλη προσπάθεια, ίσως κάποια στιγμή αργότερα. Ήταν δύσκολο που κατέθεσαν τα παιδιά στο δικαστήριο».