Θοδωρής Κωνσταντόπουλος: «Θα κάθομαι να ασχολούμαι με την Κάτια Ταραμπάνκο; Είναι δυνατόν;»

Θοδωρής Κωνσταντόπουλος

"Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Όχι πικρία, απογοήτευση είναι", λέει ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος για την Κάτια Ταραμπάνκο.

Ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο, μετά την αποκάλυψη ότι η σχέση τους εδώ έληξε όταν το μοντέλο δημιούργησε παράλληλη σχέση με άλλον, προχώρησε σε νέες δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Χώρισε η Κάτια Ταραμπάνκο: Ξεσπά ο πρώην σύντροφός της – «Διατηρούσε παράλληλη σχέση»

«Εγώ δεν έχω καμία σχέση, καμία επαφή με την Κρήτη. Να τη συνοδεύσω που; Από όσο ξέρω δεν τη συνόδευσα εγώ. Δε μπορώ να βρίσκομαι σε δυο μέρη ταυτόχρονα. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Όχι πικρία, απογοήτευση είναι. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, κανένας δεν το ήθελε. Ναι την έχω κάνει τατουάζ, της είχε γίνει πρόταση. Όλα αυτά τα ωραία πράγματα. Παρακάτω.

Από όσο ξέρω έχει κάτι άλλο αυτή τη περίοδο. Από όσο ξέρω. Οι φήμες έτσι λένε. Από εκεί και πέρα δε ξέρω τι να πιστέψω και τι όχι αλλά για να το λένε οι φήμες έτσι θα είναι. Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί της. Το μόνο πράγμα που της είπα είναι καλή τύχη.


Κάποια πράγματα δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Έχω να τρέξω δουλειές Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη, θα κάθομαι να ασχολούμαι με την Κάτια, είναι δυνατόν; Πολλή έκταση δεν έχει πάρει το θέμα; Εκείνη με έφερε στο προσκήνιο αλλά μάλλον εκείνη ήθελε να μην είμαι μαζί της στο προσκήνιο» είπε ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος.