Χώρισε η Κάτια Ταραμπάνκο: Ξεσπά ο πρώην σύντροφός της – «Διατηρούσε παράλληλη σχέση»

Κάτια Ταραμπάνκο

Όλα όσα δηλώνει ο tattoo artist Θοδωρής Κωνσταντόπουλος.

Η Κάτια Ταραμπάνκο χώρισε με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, όπως χαρακτηριστικά αποκαλύπτει σήμερα η Espresso. Ο tattoo artist, μάλιστα, έκανε και δηλώσεις στην εφημερίδα, αποκαλύπτοντας όλο το παρασκήνιο.

«Πλέον δεν μου κάνει εντύπωση για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Έχει το ίδιο μοτίβο με τους ερωτικούς συντρόφους της. Εξάλλου το είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, ότι ήρθε με τον τότε σύντροφό της για να κάνει εκείνος tattoo κι έτσι με γνώρισε. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με εμένα τώρα. Παρουσία της Ταραμπάνκο είχα μια συνάντηση με έναν φίλο μου για ένα επαγγελματικό πρότζεκτ. Σε αυτή τη συνάντηση ο άνθρωπος με τον οποίο έκανα το ραντεβού είχε φέρει κι έναν δικό του φίλο.

Με αυτόν τον άνθρωπο η Ταραμπάνκο άρχισε να κουβεντιάζει και με αυτόν βρέθηκαν έπειτα από κάποιες μέρες ενώ μέναμε μαζί. Δεν μου το είπε η ίδια, ενώ μέναμε μαζί. Είχε όλα της τα πράγματα στο σπίτι μου. Την είχα ρωτήσει γιατί… Και μου είπε “σ’ αγαπάω, τον έρωτα τον έχω απομυθοποιήσει, αλλά δώσε μου λίγο χρόνο”. Και με πήρε τηλέφωνο ο άνθρωπος αυτός και μου είπε τι τρέχει. Οφείλω να αναγνωρίσω τη συμπεριφορά του ως αντρίκεια. Έτσι και έμαθα ότι είχαν κανονίσει να περάσουν μαζί το σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη», είπε αρχικά ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος.

Ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος είπε επίσης: «Δεν μπορεί η Κάτια να βγαίνει και να κάνει δηλώσεις για μένα και τη σχέση μας, να δείχνει το δαχτυλίδι και έπειτα από μία εβδομάδα να τα αναιρεί, ενώ  διατηρούσε παράλληλη σχέση. Στο “Yes I do” εγώ δεν ήμουν παρών, συνοδευόταν από τον νέο της σύντροφο. Τώρα αναγνωρίζω τα λάθη μου, στάθηκα απέναντι από φίλους και γνωστούς, χάλασα σχέσεις και φιλίες με ανθρώπους που θέλανε να με κάνουν να δω τι συμβαίνει, αλλά εγώ ήμουν σε άρνηση».