The Bachelor: Η καραντίνα «χώρισε» την Αναστασία Βοσκανίδου από την οικογένειά της

Bachelor

Η Αναστασία Βοσκανίδου, η πρώην παίκτρια του The Bachelor φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η Αναστασία Βοσκανίδου από το The Bachelor μίλησε για το πόσο άλλαξε η ζωή της το 2020, όταν η πανδημία του κορονοϊού «χτύπησε» τον πλανήτη.

«Εγώ γενικά το 2020 δεν κατάφερα να κάνω και πολλά πράγματα. Ήμουν στην καραντίνα και μπήκα στο Bachelor τρεις μήνες. Τώρα βγήκα κι έχουμε καραντίνα, οπότε ουσιαστικά έχει περάσει το 2020 χωρίς να καταφέρω να χαρώ με τους φίλους μου και να κάνω πράγματα» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε πόσο ωραία πέρασε στο ριάλιτι αγάπης που παρόλο που υπήρχε καραντίνα έκανε πράγματα.

Η οικογένειά της μένει στην Αλεξανδρούπολη. Πώς αισθάνεται, που θα περάσει τις γιορτές μακριά τους; «Δεν θα καταφέρω να κάνω Χριστούγεννα ούτε Πρωτοχρονιά με την οικογένειά μου. Θα κάνω με την αδερφή μου και την Εριέττα. Τέλεια θα περάσουμε. Κάτω από άλλες συνθήκες, χωρίς κορονοϊό, συνήθως θα πήγαινα να κάνω γιορτές με τους γονείς μου. Είμαστε τέσσερα αδέρφια» εξομολογήθηκε.

Πηγή: tlife.gr