The 2night Show: Οι σημερινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

The 2night Show

Απόψε στις 23:45 στον ΑΝΤ1.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έρχεται στο «The 2Night Show» μιλάει για όλα και κυρίως για τον έρωτα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την καθημερινότητα τους. Εξηγεί γιατί δεν τη συμπαθούσε η Ναταλία Γερμανού και αποκαλύπτει πως λύθηκε η παρεξήγηση μεταξύ τους.

Πως θα αντιδράσει άραγε, όταν ο Γρηγόρης θα προσπαθήσει να τη φέρει αντιμέτωπη με μία της φοβία;

Ο ένας και μοναδικός Τρύφωνας Σαμαράς έρχεται για δεύτερη φορά στο «The 2Night Show» και μας «ξεσηκώνει» με την παρουσία του. Ερμηνεύει, με τον τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει, το νέο του τραγούδι «It’s amazing, fantastic», το οποίο όπως όλα δείχνουν θα είναι μία από τις επιτυχίες του φετινού καλοκαιριού. Ο τίτλος του τραγουδιού έχει γίνει ήδη viral στο διαδίκτυο.

Τέλος, η Χριστίνα Παππά, μιλάει για τη δικαστική περιπέτεια που πέρασε και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν τα δύο τελευταία χρόνια εκείνη και ο μονάκριβος γιος της,  Δημήτρης.

Νέμεσις Μαρνέζου: Η κόρη του Λεκτικού ξεκαθαρίζει μετά από 8 χρόνια για την αιτία θανάτου του πατέρα της!