Νέμεσις Μαρνέζου: Η κόρη του Λεκτικού ξεκαθαρίζει μετά από 8 χρόνια για την αιτία θανάτου του πατέρα της!

Νέμεσις Μαρνέζου

«Ο πατέρας μου μας προετοίμαζε καθημερινά για τον θάνατο με συζητήσεις»

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Νέμεσις Μαρνέζου το βράδυ της Τετάρτης στο “The 2night Show”. Η κόρη του Λεκτικού μίλησε για την ξαφνική απώλεια του πατέρα της και αναφέρθηκε στην αιτία θανάτου του, ξεκαθαρίζοντας για πρώτη φορά πως στο αίμα του δεν βρέθηκε δηλητήριο σκορπιού.

«Όταν πέθανε ο μπαμπάς μου ήμουν 12 ετών. Από τότε που έμαθα να μιλάω έπρεπε να είμαι το παιδί που τα ξέρει όλα για τη ζωή, τι είναι τα ναρκωτικά, τι είναι το σεξ, τι είναι το οτιδήποτε. Κάθε μέρα είχαμε κήρυγμα στο σπίτι, μάθημα ζωής δηλαδή, του τύπου “άμα πεθάνω αύριο, τι κάνετε;”. Το δεχτήκαμε με τον Ηρακλή ότι τέλος, δεν αλλάζει, προχωράμε. Θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερή που είχα τέτοιες συζητήσεις με τον μπαμπά μου. Εγώ έκλαιγα κιόλας κάθε φορά που μας έλεγε “άμα πεθάνω αύριο…” και μου έλεγε “τι κλαις ρε;”.

Τον τσίμπησε ο σκορπιός, συνέχισε κανονικότατα την πορεία του στο Άγιο Όρος, γύρισε πίσω και μετά από μία εβδομάδα περίπου, Μεγάλη Παρασκευή, τον χάσαμε. Εν τέλει, ιατρικά πάντα, δεν βρέθηκε δηλητήριο στον οργανισμό του. Ήταν ανακοπή καρδιάς. Ήταν 41 ετών όταν “έφυγε”. Μετά τον θάνατο του πατέρα μου, η μητέρα μου κλείστηκε σε κλινική για να μην ξανακυλήσει στις ουσίες», είπε μεταξύ άλλων η Νέμεσις Μαρνέζου.

Δείτε όσα είπε η Νέμεσις Μαρνέζου…

«Η μητέρα μου με εγκατέλειψε όταν ήμουν 2 ετών για να ασχοληθεί με το τραγούδι»