Τελεσίγραφο Alpha σε Μουτσινά για τα νούμερα τηλεθέασης

Μουτσινάς

Όλο το παρασκήνιο για την εκπομπή «Ξαναδέστε τους», τον Alpha και τον Νίκο Μουτσινά.

Λόγω της έντονης φημολογίας που υπήρχε όλο το σαββατοκύριακο για την εκπομπή «Ξαναδέστε τους» στον Alpha και τον Νίκο Μουτσινά που φαίνεται να έχει πάρει τελεσίγραφο από τον Alpha για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης, διαφορετικά η εκπομπή θα ολοκληρωθεί πριν το τέλος της σεζόν, η Ανθή Βούλγαρη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μετέφερε το δικό της ρεπορτάζ λέγοντας:

[dfp_ads id=236982]

«Επικοινώνησα με τις δικές μου πηγές μέσα στο κανάλι και έμαθα τα εξής: Ο κύριος Σούσουλας, γενικός διευθυντής του Alpha, φώναξε τον Νίκο Μουτσινά και του είπε: «Σου δίνω διορία μέχρι τις 15 Φλεβάρη να αλλάξεις την εκπομπή, να δούμε τα νούμερα να ανεβαίνουν. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, κάνε κάτι».  Ο Νίκος Μουτσινάς σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η Ανθή Βούλγαρη του είπε: «Μη με απειλείς. Αν θες να κόψεις την εκπομπή καν΄το τώρα. Εγώ δεν αλλάζω την εκπομπή».

Τζώρτζια Παναγή: Αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τους «Ξαναδέστε τους»!

Αυτό όμως που θέλει να αλλάξει ο Νίκος Μουτσινάς, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του «Φτιάξε καφέ να στα πω» είναι «ένα πρόσωπο μέσα από την εκπομπή που ήταν δικιά του επιλογή, δικό του στοίχημα, δεν του βγήκε, συμβαίνει και αυτό. Ο Νίκος θέλει να αλλάξει ένα πρόσωπο. Το κανάλι του είπε το εξής: «Αν αλλάξεις πρόσωπο θέλουμε να βάλεις το πρόσωπο που θα σου πούμε εμείς κι όχι αυτό που έχεις επιλέξει εσύ, γιατί σε αφήσαμε επέλεξες, δεν μας βγήκε καλώς ή κακώς, θέλουμε να βάλουμε το δικό μας πρόσωπο». Εκεί ο Νίκος τσινάει, δεν θέλει και κάπου εκεί υπάρχει αυτή η σύγκρουση» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ανθή Βούλγαρη.