Τζώρτζια Παναγή: Αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τους «Ξαναδέστε τους»!

Τζώρτζια Παναγή

Ποια είναι η σχέση της με τους παρουσιαστές;

Η παρουσιάστρια από την Κύπρο, Τζώρτζια Παναγή, φέτος είναι μέλος της παρέας των «Ξαναδέστε τους». Πριν λίγο καιρό το όνομα της συζητήθηκε πολύ, όταν ο ρόλος της στην εκπομπή περιορίστηκε με τον Γιώργο Δάσκαλο να κάνει την εμφάνιση του στην απογευματινή παρέα του Alpha. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα η Τζώρτζια βρίσκεται ξανά από την αρχή της εκπομπής με την υπόλοιπη ομάδα και μάλιστα έχει αποκτήσει και μια ιδιαίτερη στήλη. Η ίδια μιλά για το «Ξαναδέστε τους» στον Αλέξη Μίχα και το TV Έθνος.

[dfp_ads id=236982]

Πώς είναι η σχέση σου με τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής; Έχετε δέσει ως ομάδα; «Έχουμε πολύ καλή σχέση και νομίζω έχει βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα. Είναι δύσκολο βέβαια από τους 3-4 πρώτους μήνες να γίνεις κολλητός με τον άλλον. Όπως σου είπα, όμως, έχουμε υπέροχη σχέση και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Βέβαια ο καθένας έχει μια ξεχωριστή προσωπικότητα και νομίζω έδεσε το γλυκό. Στη συνέχεια δεν ξέρω τι θα γίνει.»

Δηλαδή θεωρείς ότι τηλεοπτικά έχετε δέσει. «Ναι αλλά υπάρχουν περιθώρια αυτό να συμβεί σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό.

Τα νούμερα τηλεθέασης πως τα κρίνεις; Είναι χαμηλά… «Δεν ξέρω τι ευθύνεται για αυτό. Ο Νίκος είναι άψογος επαγγελματίας, δίνει τον καλύτερο του εαυτό και προσπαθεί να μας βάλει στο cocept. Σίγουρα η ιδέα είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με πριν από δυο χρόνια όταν υπήρχε το «Δέστε τους». Ήταν άλλη ομάδα. Δεν ξέρω όμως τι είναι αυτό στο οποίο οφείλονται τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής. Πιστεύω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Τα σχόλια που παίρνουμε εμείς είναι θετικά, ενώ δεν υπάρχουν και συγκρίσεις με προηγούμενες χρονιές.»

Εσύ τα παρακολουθείς τα νούμερα; «Ναι και κάνουμε και συσκέψεις για να δούμε και τα θέματα. Σίγουρα είναι ένα γεγονός που θέλουμε να αλλάξει και ελπίζουμε στο καλύτερο.»

Κυκλοφόρησε ένα σενάριο πως η εκπομπή ίσως κοπεί μετά το Πάσχα και θέλω να μου πεις αν ισχύει… «Στην πραγματικότητα δεν θέλω να πιστεύω σε κάτι τέτοιο. Δεν το έχω ακούσει. Όταν είναι χαμηλά τα νούμερα μιας εκπομπής, σίγουρα θα υπάρξουν και τέτοια σενάρια. Όμως το προσπαθούμε και θεωρώ πως είναι μια μπόρα που θα περάσει. Μας δίνει πείσμα να συνεχίσουμε πιο δυνατά.»

Έπαιξε παρασκήνιο και γύρω από το όνομα σου. Κάποια στιγμή έφυγες, επέστρεψες στη συνέχεια σε κάποια μέρη της εκπομπής και τώρα σε βλέπουμε πάλι κανονικά. Τι ακριβώς συνέβη; «Ο σταθμός δοκίμαζε διάφορα πράγματα στην προσπάθεια του να αναβαθμίσει την εκπομπή. Δεν τέθηκε ζήτημα αποχώρησης μου. Τελικά κρατήθηκε το αρχικό concept με τους τέσσερις μας. Τώρα δεν ξέρω αν στην πορεία προκύψουν άλλες αλλαγές. Όχι με τα άτομα, αλλά με το concept της εκπομπής.»