Τελευταίες παραστάσεις για το «Αρσενικό και Παλιά Δαντέλα»

Έως την Κυριακή 8 Ιουνίου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στο Παλλάς την κατάμαυρη, ξεκαρδιστική κωμωδία του Τζόζεφ Κέσελρινγκ «Αρσενικό και Παλιά Δαντέλα» που συνεχίζει ακάθεκτη την επιτυχημένη πορεία της, με πωλήσεις που έχουν ξεπεράσει τις 23.000 !!!

Με την υπογραφή του Σταμάτη Φασουλή στη σκηνοθεσία και έναν εξαίρετο πρωταγωνιστικό θίασο έχει κατακτήσει το αθηναϊκό κοινό, όχι μόνο για το ιδιότυπο χιούμορ του κειμένου, αλλά και για την ευρηματική ιδέα να υποδυθούν τις δύο γλυκύτατες ηλικιωμένες κυρίες με… τα φαρμακερά γούστα, ο σκηνοθέτης και ο Πέτρος Φιλιππίδης!!

Το «Αρσενικό και Παλιά Δαντέλα» είναι μια εξωφρενική κωμωδία που κάνει τους θεατές γελάνε με πράγματα που σε κανένα άλλο έργο δεν έχουν γελάσει τόσο πολύ!!!

Το έργο ανέβηκε αρχικά στο Μπροντγουέη το 1941 και μεταφέρθηκε το 1944 στο σινεμά από τον μεγάλο Φρανκ Κάπρα για να γίνει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο Κάρι Γκράντ ερμηνεύοντας έναν κριτικό θεάτρου που επισκέπτεται τις γεροντοκόρες θείες του. Με έκπληξη θ’ ανακαλύψει ότι οι γλυκές αυτές γριούλες έχουν ένα περίεργο χόμπι. Αλλά δεν είναι οι μόνες. Όλη η οικογένεια έχει πολύ ιδιαίτερους τρόπους για να διασκεδάζει…

Απόδοση-σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής
Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς-Γιάννης Μουρίκης
Κοστούμια: Ντένη Βαχλιώτη
Σχεδιασμός φωτισμών: Λευτέρης Παυλόπουλος
Μουσική επιμέλεια: Αλέξιος Πρίφτης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ελευθερία Μπενοβία

Πρωταγωνιστούν:
Σταμάτης Φασουλής – Πέτρος Φιλιππίδης
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
Φάνης Μουρατίδης – Τζένη Θεωνά
Δόκτωρ Αϊνστάιν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Παίζουν: Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Γιώργος Ζιόβας, Θωμάς Παλιούρας, Στράτος Χρήστου, Γιώργος Δάμπασης, Ελευθερία Μπενοβία, Γιώργος Δεπάστας, Κωνσταντίνος Καρβέλης, Γιάννης Αθητάκης.

Παραγωγή: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ – Sunshine Productions 

Ημέρες & ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 20:30
Κυριακή 20:00

Τιμές εισιτηρίων: 15€, 20€, 25€, 35€, 45€, 50€, 60€, 
Φοιτητικό 20€, Ανέργων 15€ (μόνο από το ταμείο).