Τα συγκινητικά λόγια του Γιάννη Ζουγανέλη για τον Σάκη Μπουλά

«Όταν χάνεις έναν άνθρωπο που ήταν κολλητός...»

Ο Γιαννης Ζουγανέλης μίλησε στον Θανάση Πάτρα και την εκπομπή «Τα λέμε…» για την απώλεια του Σάκη Μπουλά, αλλά και την φιλιά που τους ένωνε όλα αυτά τα χρόνια…

«Ο Σάκης μου έχει αφήσει παρακαταθήκη μία φιλία 40 χρόνων, συνύπαρξης και σε καλλιτεχνικό αλλά και σε ανθρώπινο επίπεδο, όπου έχουμε κάνει πολλά πράγματα μαζί με τρομερό αγώνα στην αρχή δε γινόταν να αποδεχτουν το καινούριο. Έχουμε ζήσει πολλά πράγματα. Ένας άνθρωπος που όλα αυτά τα σαράντα χρόνια δεν εχουμε λογοφέρει ποτέ. Έχουμε σαφέστατα διαφωνήσει για θέματα που προκύπταν, αλλά η διαφωνία έφερνε την αρμονία. Τεράστια απώλεια βέβαια για εμένα. Όταν ένας άνθρωπος βλέπεις και παρακμάζει το σθένος του και βλέπεις αυτό γίνεται σταδιακά μεν αλλά επιθετικά αρχίζεις δυστυχώς και συνειδητοποιείς πως ενδεχομένως το τέλειον να αυτόν να είναι ο θάνατος. Εγώ είχα ωριμάσει με αυτή την ιδέα, ιδιαιτέρως τον τελευταίο μήνα, όμως δε θα ξεχάσω ποτέ ότι σε όλη τη διάρκεια της ασθένειάς του ήταν πολύ αξιοπρεπής, ανοιχτός, φίλος. Ο Σάκης ήταν μία περίπτωση.»

Για τον αν φοβάται τον θάνατο: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην φοβάται το θάνατο. Αλλά δεν τον φοβάμαι σε σημείο να μου ανατρέπει την καθημερινότητα. Η αλήθεια είανι ότι με προβλημάτισε το γεγονός. Όταν χάνεις έναν άνθρωπο που ήταν κολλητός μπαίνεις σε μία άλλου είδους ισορροπία.»

Δείτε ττο απόσπασμα από τη συνέντευξη:

//www.youtube.com/embed/eMlK3LNpY8g

Διαβάστε ακόμα:

Άβα Γαλανοπούλου: «Με πόνεσε και με πονάει που μας άφησε ο Σάκης»

Άβα Γαλανοπούλου για Σάκη Μπουλά: «Πριν από τρία χρόνια..»

Φιλιππίδης για Μπουλά: «Όσο περνάει ο καιρός γίνεται και χειρότερα»

Γιάννης Ζουγανέλης: Ο Σάκης μία μέρα πριν φύγει…

Ζουγανέλης: «Έκανα πλάκα στον Λαυρέντη πριν ακόμα φύγει ο Σάκης ότι…»

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Τον Σάκη τον αγαπούσα και τον μάλωνα για…»