Γιάννης Ζουγανέλης: Ο Σάκης μία μέρα πριν φύγει…

Δείτε όσα είπε για τον αδελφικό του φίλο στην Ναταλία Γερμάνου

Καλεσμένος στην Ναταλία Γερμανού ήταν χτες βράδυ ο Γιάννης Ζουγανέλης. Αμέσως μετά το καλωσόρισμά του στην εκπομπή όμως, παίχτηκε ένα βίντεο – αφιέρωμα στον πρόσφατα χαμένο φίλο του Σάκη Μπουλά, στο οποίο εξηγούνταν κάποια πράγματα σχετικά με την συνέντευξη που ακολουθούσε:

«Όταν προσκλήθηκα να κάνω την συζήτηση στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, έκανα μία τοποθέτηση για τον αδελφικό μου φίλο, τον Σάκη Μπουλά, ενώ ο Σάκης δεν είχε φύγει ακόμα από τη ζωή. Τώρα είμαι αναγκασμένος μιας και θα λείψει ένα μεγάλο κομμάτι που αναφέρεται στον Σάκη να κάνω συμπληρωματικά πράγματα και να πω δυο λόγια που να είναι αφιερωμένα στην μνήμη του και στην προσωπικότητά του» είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Αναφέρθηκε λοιπόν σε στιγμές με τον αδελφικό του φίλο αλλά και το πως αντιμετώπισε το ό,τι του συνέβαινε :»Επίσης να σας πω ότι πέρασε καλά τον τελευταίο αυτό χρόνο, περιβαλλόμενος από φίλους εξαιρετικούς, αγαπημένους. Δεν έχασε ούτε το χιούμορ του, ούτε τη διάθεση να επικοινωνεί με τους αγαπημένους. Όταν ήρθε στο νοσοκομείο, που το ζήτησε ο ίδιος να τον πάρω για να έρθει, ο Βασίλης ο Παπακωνσταντίνου – ήρθε μαζί με την Ελένη τη Ράντου -, που ήταν παραμονή της ημέρας που έφυγε, σας διαβεβαιώ έκανε πλάκα. Μιμούταν διάφορες καταστάσεις, δηλαδή μας έκανε και γελάσαμε κανονικά»

Δείτε τι είπε για τον φίλο του:

Περισσότερα latest news »