Τα σχόλια του Happy Day για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελεονώρας

Τι είπαν για την εκπομπή της στο STAR;

Στο κείμενο που δημοσίευσε η Ελεονώρα Μελέτη στο blog της αναφέρθηκαν οι παρουσιαστές του Happy Day:

«Τελείωσε και αυτή η σεζόν. Να μαστε καλά, να είστε και εσείς καλύτερα που μας φέρατε ως εδώ…

Πολλά έχουν ακουστεί, πολλά έχουν γραφτεί για το ποια θα είναι η συνέχεια, αλλά ακόμα η αλήθεια είναι πως ούτε γω γνωρίζω τι πρόκειται να γίνει. Το μόνο για το οποίο είμαι σίγουρη και για το οποίο είμαι αποφασισμένη εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον, είναι πως ο κύκλος της εκπομπής που υπηρετούσα μέχρι τώρα, κλείνει εδώ.

Ταμπέλες εγώ στην τηλεόραση δεν βάζω. Βάζουν οι άλλοι. Δεν με απασχολούν. Ούτε οι ταμπέλες. Αλλά ούτε και οι άλλοι.
Διάβασα κάπου πως ανανέωσα με το STAR, κάπου αλλού πως τα λόγια μου στην τελευταία εκπομπή ήταν αινιγματικά…Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει.

Μόνο αυτό μπορώ και μόνο αυτό ξέρω να σας πω. Από εκεί και πέρα μπορώ να περιοριστώ σε ένα μεγάλο εκ βαθέων «ευχαριστώ» σε όλους όσοι όλα αυτά τα χρόνια, με στηρίζουν, με συμπαθούν, με επιλέγουν και με χαροποιούν με το να μου κάνουν την τιμή να είναι συνοδοιπόροι μου σε αυτό το μαγικό ταξίδι που κάνω στον κόσμο της τηλεόρασης.

Έχω ακόμα πολλά στο μυαλό μου που θα ήθελα να κάνω και να μοιραστώ μαζί σας. Κανούργια όμορφα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε παρέα. Σας ευχαριστώ για όλα, όλους εσάς που ξέρετε ποιοι είστε, και θέλω να πιστεύω πως θα είμαι τυπική στο ραντεβού που σας έδωσα για Σεπτέμβρη…»

Απορώντας ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε: «Τι θα πει δεν την ενδιαφέρει, είναι μια εκπομπή που έκανε και η οποία συνεχίζεται και θα συνεχιστεί στο STAR ούτως ή άλλως, δηλαδή το STAR θέλει να έχει μία lifestyle εκπομπή το μεσημέρι», ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε πως σκέφτονται και για μια σαπουνόπερα.

«Το περίεργο είναι το πως η εκπομπή της συνεχίζεται, η ίδια δε θέλει, θελει να αλλάξει στυλ» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπανώτας ενώ λίγο αργότερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή εφερε το παράδειγμα του Νίκου Μουτσινά λέγοντας

«Ο Μουτσινάς ήθελε να σταματήσει από μία εκπομπή που έσκιζε, η Μελέτη ίσως της κακοφάνηκε που τα δύο τελευταία χρόνια που πήγε μεσημέρι τα νούμερα δεν ήταν αυτα που ήταν όταν ήταν στο πρωινό»

Δείτε πως σχολιάστηκαν τα όσα έγραψε η Ελεονώρα:

//www.youtube.com/embed/-_q9JKALAnc

Διαβάστε ακόμα:

Ο αποχαιρετισμός – ερωτηματικό της Ελεονώρας Μελέτη!

Το καρφί του Βαγγέλη Περρή για την Ελεονώρα Μελέτη