Σύντομα γαμπρός… ο Γιώργος Χρανιώτης;

Διαβάστε λεπτομέρειες...

Η Δούκισσα Νομικού και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης μας προσκαλούν σ’ ένα ακόμα άπαιχτο Laugh Attack!

Μια δημοσιογράφος από τη βρετανική τηλεόραση, πηγαίνει στο θέατρο ΝΕΟ ΡΙΑΛΤΟ για να πάρει συνέντευξη από τους συντελεστές. Όμως δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένη από την απόδοση του έργου, έτσι αμφισβητεί διαρκώς του ηθοποιούς και τους αναγκάζει -θέλουν δεν θέλουν-… να κάνουν ΜΠΑΜ!

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος βγαίνει με τον φίλο του Γιώργο Χρανιώτη. Στα 12 χρόνια φιλίας τους, εκμυστηρεύονται τα πάντα ο ένας στον άλλον. Έτσι και τώρα, που ο Γιώργος Χρανιώτης σκέφτεται να παντρευτεί, είναι αναμενόμενο να το μοιραστεί με τον φίλο του. Η ιδιαιτερότητα όμως της επιλογής του, αφήνει τον Γιώργο Πυρπασόπουλο ΜΠΑΜ… και κάτω!

Μια φανατική θαυμάστρια του Κώστα Μακεδόνα στο καμαρίνι του, κάποιες φωτογραφίες μαζί του κι ένας Κρητικός αρραβωνιαστικός φέρνουν τον γνωστό τραγουδιστή στα όριά του και στο ΜΠΑΜ!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Νίκος Στέργιου και ο Θανάσης Βισκαδουράκης βάζουν στόχο ν’ αποδείξουν πως το ξύλο βγήκε από… την ΠΡΙΖΑ, ενώ με την επίσκεψή τους σ’ ένα τσίρκο, «πριζώνουν» μέχρι και τους ελέφαντες!

Ο Μάρκος, με κλάματα αφηγείται στους επιβάτες του ΤΑΞΙ ιστορίες για το μουστάκι του που έμεινε μισό, για «το μάτι» και τις ματιασμένες γαρδένιες. Στη συνέχεια θέση στο ΤΑΞΙ παίρνουν οι αναμνήσεις μιας Γκέισας από την Ιαπωνία, με την υπογραφή του Μάρκου Σεφερλή… στον ΑΝΤ1!

Την Παρασκευή 25 Μαΐου στις 22.00…

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί βγήκε ο Γιώργος Χρανώτης γυμνός στην Πατησίων;

Πασίγνωστος ζεν πρεμιέ δηλώνει ότι έχει χτυπήσει τις συντρόφους του!

Καραμίχος – Χρανιώτης: Υπερεκτίμηση ικανοτήτων ή έλλειψη επιβεβαίωσης;

Δ. Νομικού – Μ. Χατζηγιάννης: Συναντήθηκαν στα ποδοσφαιρικά βραβεία Κύπρου!

Laugh Attack: Πλάκα στην πλάκα… είναι αχτύπητο!

Όσα είδαμε… στη χθεσινή επίθεση γέλιου από τα παλιά!

Μία ακόμα επίθεση γέλιου από το «Laugh Attack»!

Laugh Attack: Τι είδαμε στο δεύτερο επεισόδιο;

Δυνατό ξεκίνημα για την Δούκισσα!