Συγκλονισμένη η Σίσσυ Χρηστίδου: «Ε δεν αντέχεται αυτό παιδιά! Δεν παλεύεται»

Σίσσυ Χρηστίδου

"Δεν τη νοιάζει καθόλου, δεν βλέπει μπροστά της και έχει βγει σαν λύκαινα να υπερασπίζεται όλο το κακό που έχει συμβεί" είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Συγκλόνισε η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα ενός εκ των θυμάτων στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, με όσα είπε για τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι γονείς των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους. Η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε όσα άκουσε και ανέφερε πόσο την άγγιξαν τα λόγια της.

«Αυτή η γυναίκα έχει ακουμπήσει τις καρδιές όλων μας και νομίζω ότι έλειπε μία τέτοια βροντερή φωνή με λόγο πολύ δομημένο. Είναι ένας άνθρωπος που ακούγεται αυτή τη στιγμή και το έχει πάρει όλο πάνω της. Δεν τη νοιάζει καθόλου, δεν βλέπει μπροστά της και έχει βγει σαν λύκαινα να υπερασπίζεται όλο το κακό που έχει συμβεί» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Εμένα με συγκλόνισε και αυτό που είπε ότι είπα στο παιδί μου: μην πάρεις αυτοκίνητο και ΚΤΕΛ και πήγαινε με τρένο. Νομίζω ότι κάθε μάνα μπορεί να ταυτιστεί με αυτό ότι λες στο παιδί σου μην κάνεις αυτό και κάνε εκείνο γιατί θεωρείς ότι είναι πιο επικίνδυνο ή ακίνδυνο και θέτει αυτό το ρητορικό ερώτημα: πώς πρέπει να σηκωθώ εγώ κάθε πρωί; Ε, δεν αντέχεται αυτό παιδιά, δεν παλεύεται! Αυτή είναι η αλήθεια. Να σκέφτεσαι τι είναι το λιγότερο επικίνδυνο για το παιδί σου» σημείωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.