Συγκλόνισε στο My Style Rocks: «Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας, έλεγα στη μαμά μου ορκίσου μου ότι δεν θα πεθάνω»

My Style Rocks

"Για εμένα ήταν κάτι πολύ δυνατό και μετά τον θάνατο του μπαμπά μου, ήταν το μεγαλύτερο σοκ στη ζωή μου. Άρχισα να κρύβομαι και μου έμεινε"

Η Αμάντα εξομολογήθηκε στο My Style Rocks την περιπέτεια της υγείας της, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να την επηρεάσει σημαντικά ακόμη και σε αυτά που επέλεγε να φορέσει λόγω της χορήγησης κορτιζόνης.

«Όταν είχα έρθει παλιά στο παιχνίδι, μου λέγατε ότι κρύβεις το σώμα σου και φαίνονται βαριά τα πόδια σου. Εγώ τότε είχα περάσει μία περιπέτεια στην υγεία μου, ένα αυτοάνοσο που έχω. Για εμένα είναι σοκ. Υπάρχει και πάντα θα το έχω. Για εμένα ήταν κάτι πολύ δυνατό και μετά τον θάνατο του μπαμπά μου, ήταν το μεγαλύτερο σοκ στη ζωή μου. Άρχισα να κρύβομαι και μου έμεινε. Η κορτιζόνη στον οργανισμό μένει 12 με 18 μήνες.

Τώρα πια που έχει αλλάξει το σώμα μου και έχω μάθει να αγαπώ και το αυτοάνοσό μου. Έχω αποφασίσει να αλλάξω αυτό που μου λέγατε από τότε, να μην το κρύβω γιατί έχω ένα ωραίο σώμα, καλογυμνασμένο. Σε αυτήν την πενταετία εγώ ήμουν συνέχεια με layers για να μη το βλέπω. Έπαιρνα τη μαμά μου και της έλεγα ορκίσου μου ότι δεν θα πεθάνω, έχω ένα παιδί. Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας» ανέφερε η Αμάντα στους κριτές του My Style Rocks.