Συγκινημένη η Ντορέττα Παπαδημητρίου για το Mega: «Κρίμα, πολύ μεγάλο κρίμα»

Ντορέττα Παπαδημητρίου

«Έχουμε άλλα έξι λεπτά, μπορεί να γίνει κάτι…».

Συγκινημένη η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε για το Mega στον αέρα της εκπομπής “ΕΔΩ”, χαρακτηρίζοντας “σοκαριστική” την απόφαση των μετόχων να μην προχωρήσουν στην αίτηση αδειοδότησης.

[dfp_ads id=236982]

«Ενημερωθήκαμε χθες, όπως και όλοι, ότι το Mega δυστυχώς απ’ ότι φαίνεται, παρόλο που έχουμε άλλα έξι λεπτά, μπορεί να γίνει κάτι, ένα θαύμα και να κατατεθούν τα χαρτιά που χρειάζονται στο ΕΣΡ για να διεκδικήσει μία από τις εφτά άδειες και το Μεγάλο Κανάλι. Διαβάσαμε χθες ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο και άρα βάσει νόμου τέλος Φεβρουαρίου θα αναγκαστεί να σταματήσει την εκπομπή του το κανάλι, γιατί αυτό πρέπει να κάνει όποιος δεν διεκδικήσει μία από τις άδειες.

Ώρα μηδέν για το Mega! Στον αέρα με έκτακτη εκπομπή!

Δεν ξέρω πώς να σχολιάσω το θέμα αυτό. Είναι πραγματικά πολύ μεγάλο κρίμα για ένα τέτοιο μεγάλο κανάλι που έγραψε ιστορία στην τηλεόραση. Σε όλους τους τομείς, στη μυθοπλασία, στην ψυχαγωγία, στην ενημέρωση, σε οτιδήποτε. Νομίζω ότι η απόφαση των μετόχων να μην προχωρήσουν στην αδειοδότηση του καναλιού είναι αν μη τι άλλο σοκαριστική.

Ξέρουμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι του Mega, αυτά τα δύο χρόνια που υπολειτουργεί, βρίσκονται εκεί και το στηρίζουν χωρίς να πληρώνονται. Για να μην μιλήσω για όλους εμάς, τους εξωτερικούς συνεργάτες του καναλιού με τιμολόγια που φυσικά ουδέποτε πληρώθηκαν.

Υπάρχουν άλλα τέσσερα λεπτά, είναι 14:56… Υπάρχουν άλλα τέσσερα λεπτά μέχρι τις 15:00 που λήγει η προθεσμία, λέω τώρα εγώ, ως θετικός και αισιόδοξος άνθρωπος. Κρίμα, πολύ μεγάλο κρίμα για ένα τόσο μεγάλο κανάλι και για όλους τους ανθρώπους οι οποίοι το στήριξαν, δούλεψαν και ακόμα είναι εκεί και το παλεύουν μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο. Κρίμα…», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Δείτε όλα όσα είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για το Mega…

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…