Ώρα μηδέν για το Mega! Στον αέρα με έκτακτη εκπομπή!

Mega

420 οικογένειες διεκδικούν το μέλλον τους! Η ανακοίνωση των εργαζομένων - Οι πιο κρίσιμες ώρες για το κανάλι

Στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης βγήκε στον αέρα το έκτακτο δελτίο του Mega. Η Ειρήνη Ανδρουλάκη και ο Θανάσης Αυγερινός ήταν στο στούντιο για να μεταδώσουν την ανακοίνωση των 420 εργαζομένων του καναλιού.

[dfp_ads id=236982]

«Κυρίες και κύριοι, το Mega είναι εδώ! Διακόπτουμε το πρόγραμμά μας με ένα έκτακτο δελτίο ειδήσεων για τις κρίσιμες ώρες που περνούν οι 420 εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους. Το Mega για τους περισσότερους από εμάς, για όλους μας, είναι ένα δεύτερο σπίτι. Οι περισσότεροι έχουμε περάσει πάνω από 20 χρόνια από εδώ. Θα δώσουμε όποια μάχη μπορούμε προκειμένου να συνεχίσουμε να ενημερώνουμε μέχρι το τέλος και να ακουστεί η φωνή των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι του Mega παραμένουμε απλήρωτοι εδώ και 21 μήνες», ανέφερε η Ειρήνη Ανδρουλάκη.

«Σε λίγη ώρα λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αδειοδότησης και οι μέτοχοι του καναλιού πληροφόρησαν χθες τους εκπροσώπους μας ότι δεν προτίθενται να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό. Ευχόμαστε να μην είναι αυτή η τελευταία εκπομπή του σταθμού και να τα ξαναπούμε στον αέρα με τους τηλεθεατές μας!», είπε ο Θανάσης Αυγερινός.

Η ανακοίνωση των δημοσιογράφων, των τεχνικών και των διοικητικών υπαλλήλων του σταθμού:

Το συγκινητικό αφιέρωμα που ετοίμασαν οι εργαζόμενοι για τον σταθμό:

Αναμένεται και επόμενο έκτακτο δελτίο, όταν λήξει η προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων για τις τηλεοπτικές άδειες.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…