Συγκινεί με δάκρυα η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή στο Big Brother – «Όλο μου το μέσα είναι ο μπαμπάς μου»

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή

Για την απώλεια του πατέρα της μίλησε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή στο Big Brother!

Μια ευαίσθητη στιγμή είχε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, το βράδυ της Πέμπτης, στο επεισόδιο του Big Brother. Μια στιγμή όπου εξομολογήθηκε στο δωμάτιο του Μεγάλου Αδελφού την σχέση που διατήρησε με τον πατέρα της μέχρι που έφυγε από την ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου λείπει η οικογένεια μου. Πιο συγκεκριμένα, τα μικρούλια μου, το ανιψάκι και το βαφτιστήρι μου. Και μετά όλοι. Τα αδέλφια μου, η μανούλα μου και η γιαγιά μου».

«Η μαμά μου μεγάλωσε μαζί μας, οπότε ήμασταν πάντα πάρα πολύ κοντά αν και διαφέρουμε πάρα πολύ σαν χαρακτήρες» πρόσθεσε, επίσης, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή. «Θα με μαλώσει, θα με επαναφέρει στην πραγματικότητα παρόλο που της λέω πως αυτή και ο μπαμπάς μου φταίνε πως είμαι τόσο ονειροπόλα. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και με μένα και με τα αδέλφια μου».

Όταν, όμως, η διαγωνιζόμενη του Big Brother κλήθηκε να μιλήσει για τον πατέρα της ξέσπασε σε κλάματα. «Όλο μου το μέσα είναι ο μπαμπάς μου. Ήταν σπουδαίος άνθρωπος. Ζούσε με αυτό το πράγμα, ήθελε να είναι καλός άνθρωπος και τα κατάφερε. Μέχρι τα 48 του ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, μπαμπάς, συνάδελφος, θείος. Πάρα πολύ έξυπνος, δοτικός, του άρεσε πάρα πολύ να συζητάει και να διαβάζει. Ήταν αγαπητός σε όλους. Τσακωνόμασταν πάρα πολύ επειδή ήμασταν πάρα πολύ ίδιοι στον χαρακτήρα και όταν πέθανε αυτό αισθάνθηκα» πρόσθεσε συναισθηματικά φορτισμένη.

Μια πτυχή διαφορετική του εαυτού της παρουσίασε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή…