Survivor: Συγκλονίζει η Σάρα Εσκενάζυ! «Πριν το τροχαίο αλλάξαμε θέση…»

Survivor

«Όταν άκουσα το μπαμ είδα τους… γονείς μου να έρχονται κατά πάνω μου χεράκι-χεράκι, ήταν σαν να με προστάτευαν εκείνη τη στιγμή, το λέω και ανατριχιάζω».

Η Σάρα Εσκενάζυ μίλησε σήμερα στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και για το τροχαίο των Μαχητών στον Άγιο Δομίνικο. Όπως εξομολογήθηκε, εκείνη τη μέρα, τα κορίτσια άλλαξαν θέση στο φορτηγάκι και δεν κάθισαν στην πλευρά που χτύπησε το αυτοκίνητο.

[dfp_ads id=236982]

Η αποκάλυψη της Σάρας Εσκενάζυ για τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

«Το ατύχημα επηρέασε πολύ την ψυχολογία μας, εγώ είχα σοκαριστεί. Ήταν πολύ δύσκολο, δεν ξέρω πώς φάνηκε εδώ. Ήμουν εγώ, η Ελισάβετ και η Ειρήνη, είχαμε αλλάξει θέση εκείνη τη στιγμή. Με την Ειρήνη καθόμασταν πάντα από την άλλη πλευρά. Αν καθόμασταν σε εκείνη την πλευρά θα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα γιατί έπεσε σε εκείνη την πλευρά το αμάξι. Είχε ένα χαντάκι δίπλα κι ευτυχώς δεν πέσαμε εκεί. Εκείνη τη στιγμή, κάτι που δεν το έχω πει, από το πρωί κάτι νιώθαμε, κάτι δεν πήγαινε καλά, ήταν λίγο παράξενα.

«Δεν συμπαθώ τον Στέλιο Χανταμπάκη. Δεν μου αρέσουν…»

Όταν άκουσα το μπαμ είδα τους… γονείς μου να έρχονται κατά πάνω μου χεράκι-χεράκι, ήταν σαν να με προστάτευαν εκείνη τη στιγμή, το λέω και ανατριχιάζω. Έπεσε η Ειρήνη και χτύπησε περισσότερο απ’ όλους μας. Όλοι είχαμε χτυπήσει γιατί γίναμε μια μάζα. Μετά που κατεβήκαμε από το φορτηγάκι είχε πάρα πολύ κόσμο, είχαν σταματήσει για να δουν πώς είμαστε.

Τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού για Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γιώργο Αγγελόπουλο

Εγώ ήθελα να βοηθήσω και δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή. Ήμουν κοκαλωμένη, είχα χτυπήσει από τον αυχένα μέχρι κάτω. Ήμουν σοκαρισμένη… Όταν μπήκα στο νοσοκομείο θυμάμαι ότι φώναζα “η Ειρήνη, η Ελισάβετ είναι καλά” αυτό θυμάμαι. Γενικά ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση εκεί. Η Ειρήνη και ο Μάριος χτύπησαν περισσότερο απ’ όλους μας», είπε μεταξύ άλλων η Σάρα Εσκενάζυ.

Τι ψιθύρισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη την ώρα της αποχώρησης;

Δείτε όσα είπε η Σάρα Εσκενάζυ για το τροχαίο στην εκπομπή Survivor Πανόραμα…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!