Survivor: Τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού για Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γιώργο Αγγελόπουλο

Ναταλία Γερμανού

Τι έγραψε την ώρα της υποψηφιότητας των δύο παικτών στο συμβούλιο του Survivor;

Η Ναταλία Γερμανού παρακολουθεί τις εξελίξεις του Survivor και συχνά τις σχολιάζει, είτε μέσω της εκπομπής του Σαββατοκύριακου, είτε μέσω twitter. Αυτή τη φορά από τα σχόλια της δεν ξέφυγαν οι δύο εναπομείναντες της «κόκκινης» καλύβας: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

[dfp_ads id=236982]

«Είναι πολύ δυνατή η Ευρυδίκη να της το αναγνωρίσουμε, φίλοι και εχθροί» έγραψε η παρουσιάστρια, σχολιάζοντας την αγωνιστική παρουσία της παίκτριας στο Survivor. Εξάλλου, παρά τους τραυματισμούς της στα πόδια, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε μια εξαιρετική παρουσία και στο τελευταίο αγώνισμα, αυτό της ασυλίας. Μέχρι και συγχαρητήρια από τους Μαχητές δέχτηκε, για τον τρόπο που κατάφερε να ισορροπήσει πάνω στη δοκό για πολύ ώρα, παρά τις προσπάθειες του Μάριου Ιωαννίδη για να τη ρίξει.

Την ώρα του Συμβουλίου η Ναταλία Γερμανού έστρεψε την προσοχή της στον όμορφο Σκιαθίτη που για ακόμα μια φορά στην πορεία του Survivor βγήκε υποψήφιος. «Ο Ντάνος έχει την απάθεια του αγαπημένου Κοκκινάκη με τόσες υποψηφιότητες» παρατήρησε η παρουσιάστρια με χιούμορ.

Survivor

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!