Survivor: Στο φινάλε κρίθηκε η πρώτη μονομαχία – Ποιοι πήραν το πολύτιμο έπαθλο;

Survivor

Διάσημοι ή Μαχητές ξεκίνησαν με το δεξί στο Survivor;

Στον πρώτο αγώνα για το Survivor 2024 ρίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής, Διάσημοι και Μαχητές προκειμένου να ξεκινήσουν με ευνοϊκότερες συνθήκες την διαβίωση στον Άγιο Δομίνικο. Κι αυτό καθώς ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως οι δυο ομάδες θα μάχονταν για να έχουν από την αρχή την… φωτιά στο πλευρό τους.

Έτσι, αμέσως μετά τις πρώτες συστάσεις, όλοι οι παίκτες από τις δυο ομάδες κλήθηκαν να δώσουν το 100% των δυνάμεων τους για να πάρουν την πρώτη νίκη.

Σε ένα άκρως απαιτητικό πλην εξαιρετικά γρήγορο αγώνισμα, όπου και τον πρώτο λόγο είχε η απόλυτη συνεργασία και ομοιογένεια στις δυο ομάδες, Διάσημοι και Μαχητές ρίχθηκαν στη θάλασσα για να φτάσουν πρώτοι στην παραλία και να αρχίσουν τις βολές. Στόχος εκεί ήταν τα τέσσερα πλακίδια τα οποία και προσπάθησαν να σπάσουν η Κατερίνα Δαλάκα από την κόκκινη ομάδα και ο Φάνης από την μπλε ομάδα.

Κεφάλι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση πήρε ο παίκτης των Μαχητών με την έμπειρη παίκτρια του Survivor να ισοφαρίζει γρήγορα και να έχουν σπάσει αμφότεροι από δυο πλακάκια. Τότε όμως ο παίκτης της μπλε παίκτης κατάφερε να σπάσει τα δυο επόμενα πλακάκια αφήνοντας πίσω την Κατερίνα Δαλάκα και δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Έτσι, οι Μαχητές έκλεψαν τη φωτιά από τα χέρια των Διασήμων και ξεκίνησαν με το δεξί την διαδρομή στο Survivor 2024!