Με αφορμή το νέο της καλλιτεχνικό εγχείρημα, η Βανέσα Αδαμοπούλου συνάντησε την Κατερίνα Καραβάτου και τον Χρήστο Φερεντίνο στο “Στούντιο 4” της ΕΡΤ το απόγευμα της Πέμπτης 29 Οκτωβρίου 2026.
Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γοητευτική ερμηνεύτρια αναφέρθηκε και στον μοναχογιό της αλλά και στην προοπτική να δημιουργήσει, εκ νέου, μια όμορφη συντροφική σχέση στην προσωπική της ζωή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ειδικότερα, η Βανέσα Αδαμοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως “σήμερα ο γιος μου είναι στην έκτη δημοτικού και είναι… απίστευτο, του χρόνου θα πάει στην πρώτη γυμνασίου. Τώρα, που ‘χω αγόρι, τα ‘χω βρει πιο εύκολα από τα κορίτσια. Δηλαδή χαίρομαι που ‘χω αγόρι, έχω και μια ανιψιά βέβαια οπότε βλέπω και την διαφορά. Θεά είναι και αυτή, αλλά είναι πιο εύκολος ο Ιάσωνας”.
“Οι άνδρες είναι πάντα παιδιά και αυτό είναι καλό από τη μία. Αλλά είναι κακό όταν δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Εγώ προσπαθώ να κρατάω την παιδικότητα μου, με νύχια και με δόντια. Είναι βασικό πράγμα να βουτάς στην παιδικότητα σου. Πάντα, γενικά, δεν ήμουν από τις γυναίκες που μιλούν άσχημα για τους άνδρες γιατί τους αγαπώ πάρα πολύ”.
“Έχω περάσει πάρα πολύ ωραία με τους άνδρες και όλοι μου έχουν φερθεί πολύ όμορφα. Εννοείται πως θα έκανα ξανά μια σχέση μεγάλη, έναν γάμο. Τότε δεν είχα κάνει γάμο, αλλά γενικά αλλάζουμε… εννοείται” πρόσθεσε, εν συνέχεια, η Βανέσα Αδαμοπούλου στο καθημερινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.
“Όταν βρίσκεις έναν σύντροφο που έχετε τα ίδια χούγια, όταν μιλάτε την ίδια γλώσσα, αυτό είναι πολύ σημαντικό, ειδικά στις εποχές μας”.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ