Survivor Spoiler: Ο κανόνας των τριών τον βγάζει υποψήφιο προς αποχώρηση

Survivor

Survivor: Οι διασπασμένοι μπλε κάνουν την ανατροπή.

Ούτε αυτήν την εβδομάδα έλειψαν οι εντάσεις από το Survivor καθώς η μπλε ομάδα δεν ήξερε πως να διαχειριστεί τις αλλεπάλληλες ήττες και τις υποψηφιότητες προς αποχώρηση. Η ομάδα μετρά τις πληγές της κι αυτό μόνο ανώδυνα δεν θα μπορούσε να περάσει.

Συγκεκριμένα οι Μπλε έριξαν στον τάκο στο συμβούλιο του νησιού την Κυριακή τον Κρις Σταμούλη, ο οποίος δεν αποδίδει πολύ στο Survivor κι οι συμπαίκτες του θεώρησαν ότι από τα πιο αδύναμα μέλη. Το σκηνικό επαναλήφθηκε και χθες με τους Μπλε να βιώνουν πικρά την ήττα και την στενοχώρια να κυριαρχεί. Η ομάδα αποφάσισε ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, ο οποίος μοιάζει ξένο σώμα μέσα στην ομάδα και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία έκανε τα παράπονά της στους συμπαίκτες της και ξέσπασε σε κλάματα. Η ψυχολογική πίεση την οδήγησε να συγκρουστεί με τον Ηλία Γκότση και τον Ηλία Μπόγδανο για σχόλιά τους.

Ποιος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor;

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoiler που κυκλοφορούν, τα οποία μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, απόψε τα δεδομένα θα αλλάξουν στο Survivor και μετά από καιρό οι Κόκκινοι θα είναι αυτοί που θα χάσουν. Η ομάδα θα ψηφίσει ως τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κώστα Παπαδόπουλο, του οποίου οι επιδόσεις έχουν πέσει αρκετά. Μετά την αποχώρηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα, ισχύει ο κανόνας των τριών για τις γυναίκες, με αποτέλεσμα να πρέπει να βγει άντρας στον τάκο.