Survivor: Πώς θα γίνει η ψηφοφορία στον ημιτελικό;

Survivor

Τα βίντεο που δεν έχει δει το τηλεοπτικό κοινό μέχρι τώρα...

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος συμπληρώνει την τριάδα των παικτών που περνά στον ημιτελικό του Survivor. Ο παίκτης των Μαχητών αναδείχθηκε νικητής στην χθεσινή ψηφοφορία που έγινε ανάμεσα σ’ εκείνον και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

[dfp_ads id=236982]

«Η χαρά μου είναι τεράστια, είναι πολύ μεγάλη. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε και χρεώθηκε για μένα, το έχει ξανακάνει και παλιότερα. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου πάρα πολύ. Δεν είναι εύκολο κάποιος να χρεώνεται για σένα. Τι να πω; Δεν μπορώ να μιλήσω. Τα συναισθήματα είναι πάρα πολύ έντονα αυτή τη στιγμή. Συγχαρητήρια στον Κώστα γιατί ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Ήταν άξιος συμπαίκτης και αντίπαλος, γενικά του αξίζουν συγχαρητήρια και του Κώστα πάρα πολλά. Ευχαριστώ ξανά τον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι πάλι αύριο εδώ με ακόμα δύο δυνατούς αντιπάλους», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Survivor: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πέρασε στον ημιτελικό! Κατέρρευσε όταν άκουσε το όνομά του!

Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Κωνσταντίνος Βασάλος θα τεθούν απόψε το βράδυ σε ψηφοφορία. Παρόντες θα είναι όλοι οι παίκτες του παιχνιδιού, ενώ δύο θα είναι αυτοί που θα περάσουν στον μεγάλο τελικό της Τετάρτης.

Το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.149.875 τηλεθεατές. Στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 60,6%, ενώ έφτασε μέχρι και 70,3%   όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 52,1%.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Η ψηφοφορία στον Ημιτελικό του Survivor

Απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν τον ημιτελικό του Survivor. Με την έναρξη του επεισοδίου θα γίνει και η έναρξη της ψηφοφορίας μεταξύ των τριών υποψηφίων.  Στο πλατό θα βρίσκονται όλοι οι παίκτες προκειμένου να μιλήσουν για την πορεία τους στο παιχνίδι. Επιπλέον, θα προβληθούν βίντεο που δεν έχει δει το τηλεοπτικό κοινό μέχρι τώρα και η συζήτηση θα επικεντρωθεί στους τρεις παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν στον ημιτελικό. Λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου, ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το αποτέλεσμα.

Ποιοι είναι οι δύο παίκτες που θα περάσουν στον αυριανό μεγάλο τελικό και θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ; Η αγωνία κορυφώνεται στο αποψινό επεισόδιο του Survivor! Μία μέρα μόνο απέμεινε για τη λήξη του παιχνιδιού, που κατάφερε να μονοπωλήσει για πέντε μήνες το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Ποιοι παίκτες θα φτάσουν στον τελικό του #SurvivorGr; Ο Κωνσταντίνος, ο Μάριος, ο Αγγελόπουλος;; Απόψε live στις 21:00! Don’t miss it! ????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις