Survivor: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πέρασε στον ημιτελικό! Κατέρρευσε όταν άκουσε το όνομά του!

Survivor

«Ευχαριστώ ξανά τον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι πάλι αύριο εδώ με ακόμα δύο δυνατούς αντιπάλους».

Ο ημιτελικός του Survivor πλησιάζει και πλέον η τριάδα «έκλεισε». Οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Μάριος Ιωαννίδης είχαν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους μέσω των ασυλιών, ενώ ο τρίτος ανακοινώθηκε σήμερα. Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε πως ο παίκτης που θα διεκδικήσει με τη σειρά του μια θέση στον τελικό είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

[dfp_ads id=236982]

Η φράση του Βασάλου που προκάλεσε αίσθηση! «Όταν έμαθα με ποιους θα είμαι υποψήφιος…»

«Η χαρά μου είναι τεράστια, είναι πολύ μεγάλη. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε και χρεώθηκε για μένα, το έχει ξανακάνει και παλιότερα. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου πάρα πολύ. Δεν είναι εύκολο κάποιος να χρεώνεται για σένα. Τι να πω; Δεν μπορώ να μιλήσω. Τα συναισθήματα είναι πάρα πολύ έντονα αυτή τη στιγμή. Συγχαρητήρια στον Κώστα γιατί ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Ήταν άξιος συμπαίκτης και αντίπαλος, γενικά του αξίζουν συγχαρητήρια και του Κώστα πάρα πολλά. Ευχαριστώ ξανά τον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι πάλι αύριο εδώ με ακόμα δύο δυνατούς αντιπάλους», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ντάνος και Μαχητές αποχαιρέτησαν τον Άγιο Δομίνικο! Έβαλαν φωτιά και είπαν “αντίο”!

«Νιώθω πάρα πολύ καλά. Είμαι πολύ συνειδητοποιημένος άνθρωπος γενικά στη ζωή μου. Ότι είναι να κάνω, το κάνω βήμα-βήμα. Μπήκα στο παιχνίδι, βήμα-βήμα έφτασα μέχρι το τέλος. Καλώς ή κακώς σήμερα θα φύγω. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζει ο Κωνσταντίνος. Εύχομαι να τα πάει και αύριο πάρα πολύ καλά. Είναι ένας πολύ άξιος αντίπαλος. Ακόμα και στο ατομικό που παίξαμε ήταν πολύ δυνατός, ποτέ δεν φοβήθηκε τίποτα. Πολύ αληθινό παιδί και ξέρει πόσο πολύ τον συμπαθώ και τον εκτιμώ για την ειλικρίνειά του πάντα. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλο τον κόσμο που με στήριξε και που χάρη σε αυτούς βρίσκομαι εδώ», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Ντάνος και Μάριος έμειναν κάγκελο με τις καυτές Κουβανές!

Δείτε στο βίντεο τι έγινε στο τέλος του προημιτελικού του Survivor…