Survivor: Ποιος αποχωρεί απόψε;

Survivor

Δείτε τι θα συμβεί σήμερα το βράδυ!

Ο πιο σημαντικός αγώνας ασυλίας του Survivor είναι αυτός που θα δούμε απόψε το βράδυ. Οι Διάσημοι είναι τρεις και οι Μαχητές πέντε, οπότε ή θα ισορροπήσουν κάπως οι… αριθμοί ή η μία ομάδα θα έχει μεγάλο πρόβλημα από εδώ και πέρα.

[dfp_ads id=236982]

«Είμαι …Ντανίτσα! Ο Αγγελόπουλος έχει την αλητεία που θέλουν οι γυναίκες»

Οι πληροφορίες που έχουν ακουστεί στον τηλεοπτικό αέρα είναι πολλές. Στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω”, η Ανθή Βούλγαρη ανέφερε πως οι Μαχητές χάνουν σήμερα και υποψήφιοι θα είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Σάρα Εσκενάζυ και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Σύμφωνα πάντα με την ίδια, θα αποχωρήσουν δύο παίκτες και θα είναι ο Σπαλ και η Σάρα.

“Κατέρρευσε” η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όταν αντίκρισε τη μητέρα και την αδερφή της!

«Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες τον αγώνα θα κερδίσουν ξανά οι Διάσημοι. Και οι Μαχητές θα πρέπει να βγάλουν τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Οι τρεις υποψήφιοι λοιπόν είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Σάρα. Στην 24ωρη ψηφοφορία που είχε γίνει και τα τρία παιδιά είχαν πάρει πολύ χαμηλά ποσοστά. 4,9% ο Γιάννης Σπαλιάρας, 5,1 ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Σάρα 0,5%. Άρα απόψε φεύγει ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Σάρα» ανέφερε συγκεκριμένα η Ανθή Βούλγαρη στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω”.

Ο πανηγυρισμός των Διασήμων εκνεύρισε τον Σπαλιάρα!

Στο Happy Day, ο Δημήτρης Παπανώτας τόνισε: «Μου είπε λοιπόν πως οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι τρεις: η Σάρα, ο Σπαλιάρας και ο μισθοφόρος και με βάση την κατάταξη θα αποχωρήσουν η Σάρα και ο Σπαλιάρας».

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη, από την άλλη, μίλησε για δύο σενάρια. Το πρώτο ότι αποχωρούν σήμερα Σπαλιάρας και Σάρα, ενώ το δεύτερο είναι ότι χάνουν οι Διάσημοι και φεύγει ο Γιώργος Χρανιώτης. Όσον αφορά τη διπλή αποχώρηση, τόνισε πως οι δύο παραπάνω Μαχητές αναμένεται να φύγουν την επόμενη εβδομάδα, εάν επικρατήσει το δεύτερο σενάριο.

Ποιος αποχωρεί από το Survivor

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappit, απόψε από το Survivor αποχωρεί παίκτης από την ομάδα των Διασήμων που επιλέγουμε να μην αποκαλύψουμε το όνομά του για να μην χαλάσουμε το σασπένς του επεισοδίου. Σας λέμε μόνο ότι, χάνουν οι Διάσημοι στο αγώνισμα και στην ατομική ασυλία θα έχουμε ανατροπή…