Survivor: «Είμαι …Ντανίτσα! Ο Αγγελόπουλος έχει την αλητεία που θέλουν οι γυναίκες»

Γιώργος Αγγελόπουλος

«Εγώ δεν θα μπορούσα, ο Ντάνος όμως θα μπορούσε και γι’ αυτό τον υποστηρίζω».

Η Ελένη Χατζίδου ήταν καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή Survivor Πανόραμα, όπου έδειξε την προτίμησή της στον Γιώργο Αγγελόπουλο, ενώ τόνισε πως στηρίζει και τον Γιάννη Σπαλιάρα.

[dfp_ads id=236982]

Εκτός τελικού ένα από τα φαβορί!

«Υποστηρίζω τους Διάσημους. Τα παιδιά τα ήξερα και από πριν κι έχω κι ένα κόλλημα με τον Ντάνο. Αλλά όταν παίζει ο Σπαλιάρας από την άλλη ομάδα, θέλω να κερδίσει ο Γιάννης. Είμαι …Ντανίτσα! Να μην πω τη γνώμη μου; Ξέρεις πώς το βλέπω; Βλέπω το Survivor, Survivor. Έχει αλλάξει το παιχνίδι από αυτό που θυμόμαστε παλαιότερα με τα έπαθλα και όλα αυτά, αλλά σκέφτομαι ποιος θα μπορούσε να μείνει σε ένα νησί μόνος του, να τραφεί, να επιβιώσει. Εγώ δεν θα μπορούσα, ο Ντάνος όμως θα μπορούσε και γι’ αυτό τον υποστηρίζω», είπε η Ελένη Χατζίδου.

“Κατέρρευσε” η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όταν αντίκρισε τη μητέρα και την αδερφή της!

Δείτε όσα είπε στο Survivor Πανόραμα…

«Πιστεύω ότι ο Ντάνος είναι αληθινός Survivor, θα μπορούσε να μείνει μόνος του σε αυτό το νησί. Εντάξει, τον θεωρώ και λίγο πιο ωραίο παιδί. Αντικειμενικά, όμως, ο πιο ωραίος είναι ο Κωνσταντίνος. Είναι ένα κουκλί ο Κωνσταντίνος, αλλά ο Ντάνος έχει την αλητεία που θέλουν οι γυναίκες, τον λίγο πιο άγριο. Ο Κωνσταντίνος είναι λίγο πιο γλυκό παιδί»