Survivor: «Λύγισε» ο Γιώργος Αγγελόπουλος! «Αισθάνθηκα πάρα πολλές φορές ανεπιθύμητος!»

Survivor

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα του μιλώντας για το πόσο ανεπιθύμητος ένιωθε στην καλύβα του Survivor αυτούς τους μήνες!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατάφερε να κερδίσει τη δεύτερη ασυλία του Survivor και το εισιτήριο για τον ημιτελικό. Τελικός αντίπαλος του ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.  Οι παίκτες στο αγώνισμα ασυλίας είχαν παραμείνει με 3 ζωές ο καθένας. Τελικά ο Ντάνος κατάφερε και εξάντλησε τις «ζωές» του μισθοφόρου με τις κούρσες του.

Survivor: Νικητής ο Αγγελόπουλος στο τελευταίο αγώνισμα! Πήρε ασυλία και πέρασε στον ημιτελικό!

Μετά και την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο μόνος παίκτης της κόκκινης ομάδας του Survivor που έμεινε στον Άγιο Δομίνικο. Τις τελευταίες ημέρες τις περνά ως επί το πλείστον μόνος στην καλύβα των Διασήμων. Αν και θα μπορούσε να βρίσκεται μαζί με όλους τους παίκτες.

[dfp_ads id=236982]

«Ενώ βρίσκεστε όλοι σε μια παραλία που θα μπορούσατε να κάνετε περισσότερη παρέα όλοι μαζί, έχουμε δει ότι εσύ έχεις μια μοναξιά τις τελευταίες ημέρες» σχολίασε ο Σάκης Τανιμανίδης στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, απευθυνόμενος στον μοναδικό παίκτη της κόκκινης ομάδας. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε, πως είναι επιλογή του να παραμένει να κοιμάται και να περνά χρόνο στην καλύβα της ομάδας των Διασήμων, μιας και εκεί έχει το χρόνο να σκεφτεί όσα έγιναν αυτούς τους 5 μήνες του Survivor.

Survivor: Ο Αγγελόπουλος έγινε …Τομ Χανκς! Μόνος στην παραλία με τον “Γουίλσον”!

«Η αλήθεια είναι ότι κάπως έτσι είναι. Όχι ότι έχω κάτι με τα παιδιά. Απλά ζούμε σε δυο διαφορετικά σπίτια. Τα παιδιά μου είπαν πολλές φορές να πάμε να κοιμηθούμε παρέα. Θεωρώ όμως ότι ως εναπομείναντας σε αυτό το σπίτι από την ομάδα μου, δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να το αφήσω άδειο εντελώς. Θα το αφήσω μόνο όταν θα αποχωρήσω για την Ελλάδα. Οπότε νομίζω με καταλαβαίνουν όλοι για ποιο λόγο το έκανα. Εξάλλου είναι πάρα πολλά τα συναισθήματα και οι αναμνήσεις που έχω μέσα σε αυτό το σπίτι. Κοιτάζοντας κάθε γωνιά μου θυμίζει πάρα πολλά πράγματα. Τους συμπαίκτες μου τους πρώην που έχουν φύγει και είναι στην πατρίδα ήδη και τις στιγμές που περάσαμε. Καλές και κακές μαζί.

Survivor: Τα γκρέμισε όλα ο Αγγελόπουλος! Ξέσπασε και έβαλε φωτιά!

Σίγουρα το πρώτο βράδυ όταν πήγα ήμουν πάρα πολύ αμήχανος. Πολύ περισσότερο το πρωινό, γιατί δεν υπήρχε ούτε ένας άνθρωπος, όπως τελευταία ήταν η Ευρυδίκη. Πολλά συγχαρητήρια στην Ευρυδίκη που έφτασε μέχρι εδώ. Αλλά η μοίρα ήταν έτσι γραμμένη που έπρεπε να συνεχίσω μόνος σε αυτό το σπίτι. Όσο μένουν τα παιδιά δίπλα, σίγουρα κάναμε κάποια παρέα εκτός σπιτιού. Αλλά το βράδυ επέλεξα να είμαι μόνος μου γιατί ήθελα λίγο το χρόνο μου με το σπίτι αυτό που πέντε μήνες περάσαμε τόσα πολλά εκεί μέσα» σχολίασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος συγκινημένος, κάτι που παρατήρησε ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Δεν είναι και λίγο. Και τα καλά και τα κακά είναι πάρα πολλά. Όλοι μας θέλουμε το χρόνο μας για κάποια πράγματα. Βγαίνει και μια πίεση των πέντε μηνών» ανέφερε ο παίκτης του Survivor.

Λύγισε ο Ντάνος…

«Σε αυτό το χρόνο σου που έχεις πάρει αυτές τις τελευταίες ημέρες, σε αυτή τη μοναχικότητα που βιώνεις, ποιες είναι οι κυρίαρχες σκέψεις που περνάνε από το μυαλό σου;» ρώτησε ο παρουσιαστής και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του κατά την εξομολόγηση του.

«Σίγουρα αισθάνομαι γεμάτος από όλο αυτό και υπερήφανος που είμαι σε αυτό το σπίτι και για αυτά που έζησα. Αλλά ένα που μου μένει είναι ότι αισθάνθηκα πάρα πολλές φορές ανεπιθύμητος σε αυτό το σπίτι. Και όταν γυρίζεις σπίτι μόνος σου, είναι λίγο…» ξεκίνησε να λέει ο Ντάνος χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Αγγελόπουλος συγκινείται τόσο έντονα σε κάτι που δεν αφορά την επικοινωνία με δικούς του, αλλά τη διαδικασία του παιχνιδιού και τον ίδιο σε σχέση με τους συμπαίκτες του.

Survivor: Αποκάλυψη Χρανιώτη για Αγγελόπουλο! «Ήταν έτοιμος να φύγει και…»

«Είναι ένα παιχνίδι που το έπαιξα και χαίρομαι πραγματικά ακόμα που είμαι εδώ και φεύγω από τους τελευταίους. Χαίρομαι τουλάχιστον γιατί κάποιοι από αυτούς που έφυγαν τελευταίοι και είχαν την τάση να μη με θέλουν για παρέα, με έζησαν λίγο περισσότερο και κατάλαβαν περίπου τι άνθρωπος είμαι και αισθάνομαι πιο καλά για αυτό».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγνώμη από τον Ντάνο – Τι τις ψιθύρισε εκείνος;

Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο, αν νιώθει δικαίωση που είναι ο τελευταίος από την ομάδα του, εκείνος απάντησε: «Άκου να δεις, εγώ έτυχε να «κοντραριστώ» με κάποιους συμπαίκτες μου και να μη με θέλουν για παρέα ή οτιδήποτε, γιατί υπερασπίστηκα τις αξίες του σπιτιού μου και τα πράγματα που κατάλαβα στη ζωή μου μέσα από τα βιώματα μου. Το ότι είμαι ακόμα εδώ, χαίρομαι πάρα πολύ γιατί έκανα αυτό το πράγμα. Και καλά έκανα. Δεν ήταν εύκολο. Αλλά για κανένα παιχνίδι δεν θα πούλαγα το σπίτι μου και ό,τι με έχει κάνει να μάθω αυτή η ζωή.»

Survivor: Εκτός εαυτού ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τον Χανταμπάκη! «Δεν είμαστε όλοι straight»! «Γλυκούλη»!
Survivor: «Καρφώνει» τον Αγγελόπουλο ο Χανταμπάκης! Τι είχε γίνει πριν το επεισόδιο με την ειρωνεία για το σταυρό του Ντάνου;
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου διαψεύδει τον Στέλιο Χανταμπάκη!

Γιάννης Σπαλιάρας: «Κι εγώ ένιωθα ανεπιθύμητος»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας πήρε θέση στα όσα ειπώθηκαν από τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο συμβούλιο του νησιού, λέγοντας: «Η συγκίνηση του Ντάνου είναι παραπάνω από εμφανής. Πρέπει να αισθάνεται περήφανος και δικαιωμένος, όπως και εγώ. Γιατί και εγώ ένιωθα ανεπιθύμητος και ήμασταν και οι δύο πολλές φορές προτεινόμενοι. Αφού καταφέραμε και οι δύο να είμαστε ακόμα εδώ, μάλλον σημαίνει ότι και οι δύο κάτι καλό κάναμε. Κι ο κόσμος μας δικαιώνει ή αντιλαμβάνεται και εισπράττει ό,τι έχουμε καταθέσει ψυχικά και σωματικά μέσα στο παιχνίδι τόσο καιρό.»

Survivor: Αποχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας!