Survivor: Τα γκρέμισε όλα ο Αγγελόπουλος! Ξέσπασε και έβαλε φωτιά!

Survivor

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος γκρέμισε το στέγαστρο και έβαλε φωτιά! Το ξέσπασμα του παίκτη λίγο πριν το τέλος του Survivor.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκίνησε για να φτιάξε λίγο ρύζι να φάει πριν τον αγώνα του Survivor, αλλά αντί για αυτό γκρέμισε όλο το στέγαστρο του χώρου όπου μαγείρευαν και άναψε μια τεράστια φωτιά. Έβγαλε τα καλάμια, ξήλωσε τα κλαδιά και μαζί με τα κούτσουρα τα πέταξε όλα στη φωτιά που άναψε στην παραλία. Όπως εκμυστηρεύτηκε ο Ντάνος λίγο αργότερα στην κάμερα, αυτό ήταν μάλλον μια έκρηξη πραγμάτων που είχε μέσα του…

[dfp_ads id=236982]

«Η αλήθεια είναι ότι ετοίμασα τη φωτιά για να φτιάξω ένα ρύζι. Αλλά πρέπει να σας εκμυστηρευτώ ότι αυτό το στέγαστρο με ενοχλούσε πάρα πολύ καιρό. Και γιατί ήταν κοντό και για πολλούς άλλους λόγους. Κι αποφάσισα να μη φάω ρύζι.

Έκανα λίγο μεγαλύτερη τη φωτιά. Κάποιες φορές λες καλύτερα να μη φάμε, πάμε για χορό. Επειδή δεν είχα ούτε μουσική, ούτε παρέα για να χορέψω. Χόρεψα το χορό της φωτιάς. Μου αρέσει η φωτιά. Μου αρέσει να βάζω φωτιές. Ήταν μια έκρηξη μάλλον πραγμάτων που είχα μέσα μου. Όσον αφορά στον καναπέ δεν ήταν τόσο βολικός. Και στο στέγαστρο από τη μία έβρισκα συνέχεια, οπότε αποφάσισα να μη φάω σήμερα και να κάνω λίγο πιο άνετη την αυλή μου» ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο παίκτης του Survivor δεν έκρυψε τις σκέψεις του…«Ακολουθεί η καλύβα. Δεν θα αφήσω τίποτα! Δεν θα αφήσω τίποτα γιατί πραγματικά είναι ένα φιλόξενο μέρος που έζησα και ωραίες και άσχημες στιγμές, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι. Θέλω να γυρίσω σπίτι και στην οικογένεια μου».

«Από τη μία τον στεναχωρεί που όλοι οι συμπαίκτες του απουσιάζουν, αλλά νιώθει καλά με τον εαυτό του που έχει φτάσει μέχρι εδώ» λέει ο Γιάννης Σπαλιάρας σχετικά με την ψυχολογική κατάσταση του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor