Survivor: “Κοκκίνισε” η Ροδάνθη με τα υπονοούμενα του Acun Ilicali για τον Hilmi Cem!

Survivor

«Ροδάνθη είσαι διάσημη στην Τουρκία. Μην ξεχνάς ότι είμαστε στο ίδιο νησί…».

Ο Acun Ilicali είχε αποκαλύψει σε συμβούλιο του τουρκικού Survivor τον έρωτα της Ροδάνθης για τον Τούρκο παίκτη Hilmi Cem. Τα όσα είπε ο Τούρκος παραγωγός επιβεβαίωσε και η Βιργινία με πρόσφατες δηλώσεις, ωστόσο, σήμερα είδαμε τον Acun και τη Ροδάνθη να μιλούν για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά με υπονοούμενα.

[dfp_ads id=236982]

«Ροδάνθη είσαι διάσημη στην Τουρκία. Δεν ξέρω πως, αλλά μην ξεχνάς ότι είμαστε στο ίδιο νησί, οπότε αν κάποιος μιλήσει με κάποιον άλλον για κάτι αυτό μαθεύεται  σε όλο το νησί, στη Δομινικανή Δημοκρατία. Εντάξει; Και θα πραγματοποιηθεί ένα παιχνίδι. Οι παίκτες του τουρκικού Survivor θα παίξουν μεταξύ τους κι εσείς θα παίξετε μεταξύ σας, αλλά το έπαθλο θα είναι κοινό. Γιατί είναι ένα πολύ καλό έπαθλο στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Η έκπληξη του Acun Ilicali ξάφνιασε τους Έλληνες παίκτες!

Επομένως, μόνο οι ομάδες που θα κερδίσουν θα πάνε σε αυτό το έπαθλο. Λοιπόν, Ροδάνθη, όπως ξέρεις δεν μπορούμε να ακουμπήσουμε κάτι στο Survivor. Παρατηρούμε μονάχα σαν θεατές, αλλά αν υπάρχει η δυνατότητα να κερδίσει η ομάδα σου και να κερδίσει και ο θαυμαστής σου στην άλλη μεριά του νησιού, τότε μπορεί να απολαύσετε αυτό το έπαθλο μαζί», είπε ο Acun Ilicali.

Ξεσπά η Μελίνα κατά των Μαχητών! «Ξεκατιναριό! Βγάζουν όλη τη χολή τους…»

«Πάντα θέλω να κερδίζει η ομάδα μου ότι έπαθλο και αν είναι αυτό. Πρώτα απ’ όλα για το γόητρο της νίκης και μετά για το έπαθλο. Αλλά τώρα υπάρχει ένας λόγος ακόμα παραπάνω να κερδίσω», είπε η Ροδάνθη και ο Acun της απάντησε: «Πιστεύω το ίδιο και για εκείνον».

Δείτε όσα είπε ο Acun Ilicali…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!