Survivor: Η Βιργινία επιβεβαίωσε τον έρωτα της Ροδάνθης για τον Τούρκο! Το “καρφί” της Μελίνας…

Βιργινία Δικαιούλια

«Η Ροδάνθη, τη στιγμή που ανακοίνωσε ο Γιώργος ότι θα παίξουμε την Κολομβία, απογοητεύτηκε λίγο γιατί περίμενε να παίξουμε με την Τουρκία».

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Acun Ilicali είχε αποκαλύψει στο συμβούλιο του τουρκικού Survivor ότι η Ροδάνθη Καπαρού είναι ερωτευμένη με έναν παίκτη, τον Hilmi Cem. Τα όσα είπε ο Τούρκος παραγωγός έρχεται να επιβεβαιώσει η Βιργινία Δικαιούλια με τις δηλώσεις της.

[dfp_ads id=236982]

«Η Ροδάνθη, τη στιγμή που ανακοίνωσε ο Γιώργος ότι θα παίξουμε την Κολομβία, απογοητεύτηκε λίγο γιατί περίμενε να παίξουμε με την Τουρκία. Από την προηγούμενη φορά που είχαμε παίξει έχει πέσει το μάτι της στον Hilmi και ανυπομονεί πως και πως να παίξουμε με την Τουρκία», είπε η Βιργινία Δικαιούλια.

Προσβεβλημένη η Δαλάκα από τον χαρακτηρισμό του Αγόρου! «Να προσέχουμε τα λόγια μας…»

«Για άλλους είναι πάρα πολύ σημαντικό το να παίζουμε με μία άλλη χώρα και να δίνουμε όλο μας το είναι για να φέρουμε νικηφόρους πόντους και να κερδίζει η εθνική μας ομάδα. Για κάποιους άλλους, όπως τη Ροδάνθη, απλά περιμένει πως και πως να παίξουμε την Τουρκία γιατί της αρέσει ένας παίκτης από την τούρκικη ομάδα και θέλει απλά να τον ξαναδεί. Οπότε, δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι άλλο πάνω σε αυτό. Ο καθένας με τον πόνο του», είπε η Μελίνα Μεταξά.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!