Survivor: Χαμός με την ασυλία! Ποιος κερδίζει; Ανατροπή στην αποχώρηση!

Survivor

Απόψε έρχεται ανατροπή στην ασυλία! Στα όρια οι παίκτες με ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια ασυλίας που έχουμε δει στο Survivor!

Προβληματισμένοι οι παίκτες του Survivor πριν από την αποψινή ασυλία. Σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού με τόσο λίγο καιρό να έχει μείνει μπροστά τους για το τελικό έπαθλο, όλοι θα ήθελαν να είναι νικητές. Τα περιθώρια έχουν στενέψει και ειδικά για την ομάδα των Διάσημων που έχουν απομείνει μόλις τρεις. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιώργος Χρανιώτης. Από την άλλη, πολλές φορές το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν σημαίνει απαραίτητα και περισσότερες νίκες. Και οι Διάσημοι στα τελευταία παιχνίδια το αποδεικνύουν αυτό.

Η ασυλία που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης 14 Ιουνίου θα έχει διπλό ενδιαφέρον. Ο Σάκης Τανιμανίδης προαναγγέλλει ακόμα μια ανατροπή στο Survivor…

Δείτε εδώ το αποψινό τρέιλερ του Survivor!

Σύμφωνα με τα spoilers που έχουν μεταδοθεί τόσο από το Happy Day και τις πληροφορίες που έχει ο Δημήτρης Παπανώτας, όσο και από την Ανθή Βούλγαρη στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» απόψε δεν θα αποχωρήσει ένας παίκτης, αλλά δύο.

Αυτό συμφωνεί και με τα όσα μετέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης η Κλεοπάτρα Πατλάκη στο La Biri Biri, λέγοντας πως ήδη δύο παίκτες του Survivor βρίσκονται στο ξενοδοχείο και όχι στην παραλία του Αγίου Δομίνικου. Ωστόσο, η δημοσιογράφος ήταν επιφυλακτική ως προς τα ονόματα.

Δείτε όσα ειπώθηκαν χθες στο La Biri Biri για τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στο ξενοδοχείο
Χάνουν οι Μαχητές;

Τα σημερινά spoilers για το Survivor μάλιστα συνεχίζουν και δίνουν και τους υποψήφιους που όπως λένε θα είναι από την ομάδα των Μαχητών!

«Η είδηση έρχεται τώρα από Άγιο Δομίνικο. Σήμερα λοιπόν είχε προαναγγείλει ο Σάκης Τανιμανίδης ότι θα έχουμε μια πολύ μεγάλη ανατροπή. Και η ανατροπή είναι η εξής. Σήμερα παίζουν παιχνίδι ασυλίας, σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες τον αγώνα θα κερδίσουν ξανά οι Διάσημοι και οι Μαχητές θα πρέπει να βγάλουν τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Οι τρεις υποψήφιοι λοιπόν είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Σάρα. Στην 24ωρη ψηφοφορία που είχε γίνει και τα τρία παιδιά είχαν πάρει πολύ χαμηλά ποσοστά. 4,9% ο Γιάννης Σπαλιάρας, 5,1 ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Σάρα 0,5%. Άρα απόψε φεύγει ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Σάρα» ανέφερε συγκεκριμένα η Ανθή Βούλγαρη στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω».

Λίγο διαφορετικά παρουσίασε τους υποψήφιους προς αποχώρηση ο Δημήτρης Παπανώτας. Οι πληροφορίες του θέτουν τρίτο υποψήφιο τον μισθοφόρο. Ωστόσο όσον αφορά στην αποχώρηση από το Survivor συμφωνούν.

«Μου είπε λοιπόν πως οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι τρεις: η Σάρα, ο Σπαλιάρας και ο μισθοφόρος και με βάση την κατάταξη θα αποχωρήσουν η Σάρα και ο Σπαλιάρας» ανέφερε συγκεκριμένα ο Δημήτρης Παπανώτας.