Survivor: Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο ασυλίας; «Έρχεται η ανατροπή…»

Survivor

Οι Διάσημοι βρίσκονται, φυσικά, σε δυσκολότερη θέση, καθώς έχουν απομείνει τρεις, έναντι των αντιπάλων τους που είναι πέντε.

Τα ψέματα τελείωσαν στο Survivor και σήμερα αναμένεται να παρακολουθήσουμε τον σημαντικότερο, ίσως, αγώνα για το έπαθλο ασυλίας. Διάσημοι και Μαχητές ρίχνονται σήμερα στη μάχη με φόντο τη νίκη που θα κρατήσει έναν εξ αυτών μέσα στο παιχνίδι.

[dfp_ads id=236982]

Ο πανηγυρισμός των Διασήμων εκνεύρισε τον Σπαλιάρα!

Οι Διάσημοι βρίσκονται, φυσικά, σε δυσκολότερη θέση, καθώς έχουν απομείνει τρεις, έναντι των αντιπάλων τους που είναι πέντε. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους Μαχητές να εναλλάσσονται στα παιχνίδια και παίζουν κάπως πιο ξεκούραστοι.

Η συγκίνηση του Ντάνου και το μήνυμα στη μητέρα του! «Λίγος καιρός έμεινε…»

Βέβαια, αυτό, όπως έχουμε δει δεν παίζει και πολύ ρόλο, καθώς οι Διάσημοι έχουν κερδίσει τα τελευταία δύο παιχνίδια, παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα. Δεν παύει, όμως, οι Μαχητές να έχουν ένα μικρό προβάδισμα.

“Κατέρρευσε” η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όταν αντίκρισε τη μητέρα και την αδερφή της!

«Και τώρα έρχεται η ανατροπή γιατί έχετε καταλάβει εδώ και τέσσερις μήνες ότι το Survivor είναι το παιχνίδι της ανατροπής», ακούγεται να λέει ο Σάκης Τανιμανίδης στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου.

Δείτε το τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο του Survivor…

Δύο παίκτες έχουν ήδη αποχωρήσει από το Survivor!

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η Κλεοπάτρα Πατλάκη έχουν ήδη ολοκληρωθεί τα γυρίσματα για δύο αποχωρήσεις από το Survivor και έτσι δύο παίκτες κοιμούνται ήδη στο ξενοδοχείο και όχι στην παραλία… Ποια είναι όμως τα πιο πιθανά ονόματα;

«Υπάρχουν πολλά που ακούγονται, εγώ θα σας πω τα σίγουρα. Ότι 25 του μήνα φεύγουν όλοι από τον Άγιο Δομίνικο, που σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή έχουν ήδη γίνει γυρίσματα και ήδη υπάρχουν δύο αποχωρήσεις. Στο ξενοδοχείο αυτή τη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο υπάρχουν δύο παίκτες που έχουν βγει από το Survivor. Ποιοι είναι αυτοί; Θυμάστε που σας έλεγα πως ακούσαμε ότι αποχωρεί ο Σπαλιάρας; Τώρα ακούγεται και για Χρανιώτη, ακούγεται και για Βαλαβάνη, δεν μπορούμε λοιπόν να πούμε με σιγουριά όνομα. Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή έχουν γυριστεί δύο αποχωρήσεις, δύο παίκτες είναι στο ξενοδοχείο, αλλά ακούγονται πολλά για τα ονόματα» ανέφερε συγκεκριμένα η δημοσιογράφος του La biri biri, ωστόσο μια πληροφορία που έφτασε αργότερα στα χέρια της ήθελε τον Γιάννη Σπαλιάρα να βρίσκεται ακόμα μέσα στο παιχνίδι.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το παιχνίδι επιβίωσης!