Survivor: Χαμός στο συμβούλιο! Ζήτησε και τα… ρέστα ο Πάνος για την πρόκλησή του! Τα έβαλε και με τη Μελίνα

Survivor

Η Εύη Σαλταφερίδου προσπάθησε να υπερασπιστεί τον Πάνο Θεοδώρου, αλλά μάταια!

Η προκλητική κίνηση που έκανε ο Πάνος Θεοδώρου στην Κατερίνα Δαλάκα συζητήθηκε έντονα στο συμβούλιο του Survivor. Ο παίκτης των Μαχητών δήλωσε πως δεν έκανε κάτι προσβλητικό, ωστόσο, οι δικαιολογίες του δεν έπεισαν κανέναν. Η Εύη Σαλταφερίδου, μάλιστα, έσπευσε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη της και να την… πει κιόλας στην Κατερίνα Δαλάκα.

[dfp_ads id=236982]

«Δεν ήθελα να πάρω μέρος σε αυτή τη συζήτηση. Αλλά επειδή έχουν γίνει και από την άλλη πλευρά κινήσεις, ξέρουμε ότι και ο Κώστας είχε κάνει μια κίνηση άσχημη. Ο Κώστας έκανε χειρονομία, ενώ ο Πάνος δεν έκανε. Βέβαια, ήρθε και ζήτησε συγγνώμη, όπως και ο Πάνος μίλησε με την Κατερίνα και τα βρήκαν. Έχουν γίνει κι άλλα πράγματα, όπως το να πετάμε πράγματα στον αέρα και να περνάει δίπλα από το κεφάλι της Ντάρια το δισκάκι. Η Κατερίνα το έκανε, αυτά είναι χειρονομίες. Η κίνηση του Πάνου δεν ήταν αντιαθλητική. Έχουν γίνει και από τις δύο πλευρές και καλό είναι να βλέπουμε και τα δικά μας και των άλλων. Ο Πάνος δεν το έκανε για να σε προσβάλει. Δεν είπε κάτι προσβλητικό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνουμε έκταση σε ένα ναι. Δεν έκανε κάτι για να προσβάλει το γυναικείο φύλο», είπε μεταξύ άλλων η Εύη Σαλταφερίδου.

“Άδειασαν” Πάνο και Μαχητές για την προκλητική κίνηση στη Δαλάκα!

«Στο παιχνίδι, όταν εγώ έριχνα, ήταν όλα τα άτομα μέσα στον ίδιο αγωνιστικό χώρο και λέγανε “ναι, ναι, δεν έχει βάλει”. Εγώ δεν απευθύνθηκα προσβλητικά, να βρίσω ή να κάνω κάτι. Απλά όταν τελείωσε το παιχνίδι, γύρισα και είπα ναι στην Κατερίνα… Επειδή άκουγα όλο τον πάγκο να είναι δίπλα στο αυτί μου και να φωνάζει έντονα. Και γύρισα και είπα ένα ναι. Αλλά χωρίς να προσβάλω ή να κάνω κάτι, το οποίο θα κάτσω να το συζητήσω μετά. Ένα ναι ενός ανθρώπου μπροστά σε εφτά άτομα δεν νομίζω ότι προσβάλει κάποιον σε ένα παιχνίδι. Ούτε άσχημα λόγια ειπώθηκαν, ούτε τίποτα», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Θεοδώρου.

Δαλάκα: «Είχα θολώσει! Για ξύλο ήταν ο τύπος»

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο του Survivor…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!