Survivor: “Άδειασαν” Πάνο και Μαχητές για την προκλητική κίνηση στη Δαλάκα! «Το παράκανε! Άκυρη η δικαιολογία του»

Survivor

«Ότι και να έχει γίνει δεν επιτρέπεται απέναντι σε μια κοπέλα να γυρίσεις τόσο επιδεικτικά με αυτή τη χειρονομία…».

Η προκλητική κίνηση που έκανε ο Πάνος Θεοδώρου στο χθεσινό αγώνισμα του Survivor δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και όπως ήταν φυσικό στο Πανόραμα πήραν θέση κατά του παίκτη, αλλά και όλης της ομάδας των Μαχητών.

[dfp_ads id=236982]

«Εγώ θα άφηνα τον κόσμο να το κρίνει. Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να διαπληκτιστώ με κάποιον. Πιστεύω ότι το έχει μετανιώσει ο Πάνος, αλλά δεν τον είδαμε να λέει μια συγγνώμη. Αν ζητούσε μια συγγνώμη εκείνη τη στιγμή θα ήταν καλύτερα τα πράγματα γι’ αυτόν», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Το βλέμμα της Κατερίνας είναι όλα τα λεφτά. Κι εγώ έτσι θα αντιδρούσα, με αυτό το βλέμμα. Του είπε “Πανούλη πρόσεχε”. Πολύ σωστά και πολύ ήρεμα του το είπε. Ότι πρόσεχε, τι είναι αυτά που κάνεις; Όφειλε να ζητήσει μια συγγνώμη από την Κατερίνα και από την αντίπαλη ομάδα. Κακώς τον δικαιολόγησε η ομάδα του. Να θυμίσουμε ότι όταν ο Κωνσταντίνος έκανε κάτι τέτοιο, ο Πάνος ήταν αυτός που έλεγε “μη του μιλάς”.

Εξοργισμένες Δαλάκα – Μεταξά με την προκλητική κίνηση του Πάνου! «Ποτέ ένας άνδρας δεν…»

Ο Πάνος είχε αντιδράσει. Χάνεις την αξία της προσωπικότητάς σου και την αξία της νίκης σου. Έβρισκε δικαιολογίες γι’ αυτό που έκανε. Έπρεπε να βγει μπροστά και να πει ότι έκανε λάθος. Περίμενα να ζητήσει συγγνώμη. Πήγε η Μελίνα και του μίλησε και γέλασαν όλοι, ειδικά η Ροδάνθη. Η Μελίνα δεν του ζήτησε το λόγο, απλά του είπε ότι ήταν απαράδεκτος. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα», σχολίασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του και έκανε μια χειρονομία προς την Κατερίνα. Ήταν πολύ μεγάλο λάθος! Ότι και να έχει γίνει δεν επιτρέπεται απέναντι σε μια κοπέλα να γυρίσεις τόσο επιδεικτικά με αυτή τη χειρονομία… Χάνεις το δίκιο σου, την αξία σου, την αξία της νίκης σου. Η ομάδα του τον δικαιολόγησε τον Πάνο.

«Η Ντάρια κορόιδευε ξεκάθαρα τους Διάσημους»

Ήταν εντελώς άκυρη η κίνηση του Πάνου. Ένας δυνατός παίκτης δεν επιτρέπεται να κάνει κάτι τέτοιο. Το παράκανε! Δεν έχει να κάνει μόνο με το ότι ήταν κοπέλα. Και σε άντρα να το έκανε θα ήταν πάλι άκυρο, πόσω μάλλον σε μια κοπέλα. Δεν έχει να κάνει μόνο με το φύλο, σαν κίνηση είναι πολύ προκλητική και επιθετική απέναντι στον αντίπαλο. Και η δικαιολογία του ήταν πολύ άκυρη», τόνισε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Δείτε όλα όσα είπαν στο Survivor Πανόραμα…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!