Survivor: «Η Ντάρια κορόιδευε ξεκάθαρα τους Διάσημους»

Survivor

«Και ο Ηλίας λιγάκι, αλλά όχι τόσο όσο η Ντάρια».

Στο χθεσινό αγώνισμα ασυλίας του Survivor, οι Διάσημοι φώναζαν από την αρχή μέχρι το τέλος συνθήματα. Αυτό ήταν κάτι που το έκαναν για πρώτη φορά και όπως ήταν φυσικό συζητήθηκε πολύ στο Πανόραμα.

[dfp_ads id=236982]

«Άλλαξαν στρατηγική και απ’ ότι φαίνεται τους βγήκε πολύ καλά. Από την άλλη, η Ντάρια και ο Ηλίας ήταν να τους κορόιδευαν λιγάκι. Η Ντάρια ξεκάθαρα κορόιδευε. Και ο Ηλίας λιγάκι, όχι τόσο. Η Ντάρια είχε πέσει κάτω και γέλαγε. Της φάνηκε πολύ αστείο», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Μακάρι να συνεχιστεί γιατί βλέπουμε ότι λειτουργεί. Δεν ξέρω αν τους κορόιδευαν ή όχι. Εγώ είδα ένα πλάνο που ήταν η ομάδα των Μαχητών και προσπαθούσε να συγκεντρωθεί… Και ήταν η ομάδα των Διασήμων να φωνάζει και έχαναν τα λόγια τους. Πραγματικά, αυτό λειτούργησε», τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Ναι, η Ντάρια είχε κάτι αντιδράσεις εκεί στον πάγκο που καθόταν. Οι Διάσημοι δεν το έχουν ξανακάνει, οπότε ήταν μια πολύ σωστή στρατηγική κίνηση. Αλλά είναι άλλο να είναι μια στρατηγική κίνηση και είναι άλλο να βγαίνει από μέσα σου αυθόρμητα», σχολίασε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο Survivor Πανόραμα…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!