Survivor: Χαμός στο συμβούλιο! Αδιανόητες αποκαλύψεις Κρητικού για Χάρο…

Survivor

Αποκάλυψε όλα όσα δεν είχαμε δει!

Χαμός έγινε στο συμβούλιο του Survivor. Ο Στέλιος Κρητικός και ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος τα… είπαν γι’ ακόμα μία φορά, με τον γνωστό ηθοποιό να κάνει απίθανες αποκαλύψεις για τον συμπαίκτη του.

[dfp_ads id=236982]

«Αναρωτιέται και ψάχνει ενόχους ανάμεσα σε εμάς και δεν έχει αναλογιστεί ποτέ τι λάθος κάνει ο ίδιος.  Η πρώτη του κουβέντα όταν μπήκε στο παιχνίδι, όταν διαλέξαμε τα δύο κορίτσια και το αγόρι μετά, ήταν να έρθει σε μένα και μου είπε “αυτή τη μελαχρινή γιατί την πήρατε; Είναι κουτσομπόλα και ανακατώστρα”. Εκεί συνειδητοποιώ εγώ ότι υπάρχει πρόβλημα ήδη στην ομάδα.

“Καρφιά” Σαλταφερίδου κατά Χάρου! Οι κατηγορίες και η αναφορά στον Ντάνο…

Όταν την επόμενη μέρα κάναμε τη μοιρασιά στο φαγητό, μόλις έφυγαν οι γυναίκες, αυτό που ακούμε “είναι δυνατόν; Να τρώτε ίδιο οι άντρες και ίδιο οι γυναίκες; Είναι δυνατόν οι γυναίκες να πεινάνε πιο πολύ από εμάς;”. Το ίδιο βράδυ ζητάει από τον Μουρούτσο το φαγητό του. Ο Μιχάλης του το δίνει και την επόμενη μέρα διαπιστώνουμε ότι ο Σώζων είχε φαγητό στην τσάντα του. Απλά ήθελε εκείνο το βράδυ να φάει άλλο φαγητό για να έχει την ασφάλεια ότι “έχω φαγητό”», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κρητικός.

Δείτε εδώ τι έγινε στην αποχώρηση του Στέλιου Κρητικού!

Δείτε όλα όσα έγιναν στο συμβούλιο του Survivor…

 

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!