Survivor: “Καρφιά” Σαλταφερίδου κατά Χάρου! Οι κατηγορίες και η αναφορά στον Ντάνο…

Εύη Σαλταφερίδου

«Έχει έρθει πάρα πολύ διαβασμένος. Είδε στο περσινό ότι…».

Η Εύη Σαλταφερίδου μίλησε γι’ ακόμα μία φορά για τη συμπεριφορά του Σώζοντα στο Survivor. Τόνισε πως έχει μπει διαβασμένος και ότι προσπαθεί να το παίξει… Ντάνος!

[dfp_ads id=236982]

«Ο Σώζων πιστεύει ότι από τη μέρα που μπήκε στο παιχνίδι όλοι είναι εναντίον του. Δεν του αρέσει το ότι εγώ τα πάω καλά με τα παιδιά. Αντί να κοιτάξει τι πρέπει να κάνει ώστε να βελτιωθεί προσωπικά και να ενταχθεί στην ομάδα και να μη δημιουργεί θέματα,  τον νοιάζει γιατί η Εύη έχει ενταχθεί στην ομάδα και ότι η Εύη φταίει που εγώ δεν εντάσσομαι. Μα, δεν έχει να κάνει με το τι κάνει η Εύη, έχει να κάνει με το τι κάνεις εσύ. Άμα ο ίδιος δεν προσέχει τι λέει ή δεν προσέχει τι κάνει ή όλη την ώρα βλέπει φαντάσματα, είναι λογικό να υπάρχουν θέματα με τον ίδιο.

Εγώ γιατί από την πρώτη μέρα άκουσα ποιοι είναι οι κανόνες τους παιχνιδιού, οι κανόνες στην παραλία, τα πράγματα που πρέπει να κάνω… Προσέχω πως μιλάω ώστε να μην παρεξηγηθώ γιατί έχω να κάνω με κόσμο που δεν είναι κολλητοί μου. Έχει έρθει πάρα πολύ διαβασμένος. Είδε στο περσινό ότι κάποιοι χαρακτήρες με αυτόν τον τρόπο κέρδισαν ίσως το σεβασμό του κόσμου και προσπαθεί να το παίξει ότι είναι το λαϊκό παιδί και ότι όλοι εμείς του κάνουμε bullying και τον κατηγορούμε. Δεν ξέρω που το έχει δει αυτό το όνειρο», είπε μεταξύ άλλων η Εύη Σαλταφερίδου.

Δείτε όλα όσα είπε η Εύη Σαλταφερίδου…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!